epsilon'a golimi...aegismi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 9 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

epsilona girecem...sizce goli(spectrum)lamı gireyim...aegislemi?...

2. Merhaba ,

Bana kalırsa Aegis ile girip kapıyı risk'e atmayın derim. Yani Goliath ile de olur ama Aegis ile daha rahat yaparsınız.

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

goli vardı hazır konfi...onunla girdim...zaten kamiyle halediyoruzya baştakileri...şimdi değişecem aegisi alacam...ilginize teşekkürler :)

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba,

Goliath ile girmeni tavsiye ederim lazer sayısı ve kalkan atma açısından goliath her zaman daha iyidir benim tavsiyem budur senin için birde kapıya şeref tasarımı ile gir daha rahat olur ;)

Keyifli Forumlar

5. titans___

titans___ User

gemisine göre değişir ben yeni kappayı yaptım ama havocları çıkardım vuruş değişmedi goli ile güven varsa daha kolay olur ama bende çift kalkan ve çift vuruş var yani aegis iyi tabi ama dpi azalt kenera yola öle kes

6. takemyhard

takemyhard User

bende kappayı yeni yaptım...aegisle çok rahat oluyor...devamlı yaptığımız için zetayla kappayı çözdük artık :) ama epsilona 6 aydır girmiyorum...unutmuşum..en iyisi yine aegisle girmek...zorlanırsam kenara çeker tamir ederim:) ilginize teşekkürler...

7. titans___

titans___ User

ben de epsilonu sene oldu açıkcassı ama güve oldukdan sonra kapı farke tmiyor tabi silah ve kalkan gücün çok faydalı aegisi ben 2 sene baya kullandım baya iyiydi hatta bazen oyunda sorun aolur lag falan 3 goli kesilmeyen gemiyi kesmişdim chatte hava atmadım kimse inanmazdı bir kaç kere böyle başka adamlarda kesdim bala daha 1200 goli kesemedim oda ayrı ya

8. takemyhard

takemyhard User

sadece kamiyle kapıyı yaptım iyimi :) modum ilginize teşekkürler...isterseniz kilitleyin...

9. Exalted le bitirseydin :)

10. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.