epsilonmu?.. gamamı?...

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by takemyhard, Nov 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. takemyhard

takemyhard User

bu gece kuupler açamak niyetindeyim... epsilon ve gamma açık...2 epsilon boş çıktı... epsilon yaparsam lf4 alma şansım çok yüksek... gamma yaparsamda uriyle çok rahat açarım kuupleri...sizce hangisini yapayım...20 dakka sonra ikisinden birine başlıycam... paylaştığınız düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler...

2. Merhaba ,

En çok neye ihtiyacınız var yada ne sizin için daha önemli ? Mesela LF-4 , Havoc , Hercules yada Uridium v.b. gibi hangisi eksik yada lazım ?

Eğer LF-4 ise bana kalırsa Epsilon - Kappa arasından seçim yapabilirsiniz. Aynı zamanda Hercules lazımsa Kappa iyidir.

İyi forumlar.

takemyhard likes this.
  3. kuiper kapısını ne için açmak istiyorsunuz ? lf4 vermiyor ,sadece tasarım ve çok şanslıysanız uri veriyor ( uri için şansınızında- şansının olması lazım ayrıca :) )

lf4 istiyorsanız kappa iyidir bence , %50 gibi bir şans var lf4 veya hercül için - ki ikiside güzel .

4. takemyhard

takemyhard User

en çok lf4, havoc, hercules lazım ve birazda uri olsa fena olmaz :) benim şuan açık olan kapılarım gamma ve epsilon... gamma yapıp kuupleri garantiyemi aliim.. yoksa epsilon yapıp lf4 alıp kuuplerin kalan parçalarını kutu toplayıpmı tamamliim?... etkinlik songün 25 kasım diyolar...öyleyse son kuupleri açmak için bu gece son şansım demektir...epsilon zaten garanti... gammayı yapıp kuupleri açiim diyorum.. sizcede mantıklı değilmi?...

5. Merhaba ,

Aslında düz mantıkla 1 boş , 1 LF-4 , 1 Hercules ve 1 tane 5 saat'lik Multi destek ödülü var. Yani hiç bir şey çıkmama olasılığı'da var. Ayrıca 4 'e bölünürse %25 gibi bir oran ortaya çıkıyor.

İyi forumlar.

6. %50 yi lf4+hercül şansı için demiştim adminim , aslında ödül alma oranı %75 , yani diğer kapılardan daha yüksek . tabi %25 lik boş kısmada gelebilir lakin o ihtimal göze alınır bence sonuçta şansa dayalı kapıların hepsi

takemyhard , havoc eksiğinizde varsa bence zeta yapın . kuiper kapısından tasarım almak istiyorsanız yapabilirsiniz(çıkmama ihtimalide mevcut yalnız) - ama bana kalırsa kuiper i açıcaksanız şayet hemen yapmayın bir süre bekleyin(tekrardan düzenlenebilir ödüller-zira epey bir tepki aldı şu durum)

7. takemyhard

takemyhard User

:oops: beniimm kappam açık değilll.. şuan açık 1 gamma birde epsilonn var :oops: ayrıca kuupleri yaptığımda %25 şans bile olsa 200k uri alırım..200k uriyle lf4 gününde kutu açsam enaz 2 lf4 bulurum... ben okadar usta oyuncu değilim ama şimdiye kadar yaptığım kappalardan hiç boş çıkmadı... sizin fikrinizi almak istediğim bu gece etkinlik bitmeden epsilonu yaparsam kastığım uriyle ve gece toplayabildiğim ggyle kuppleri açabilirmiyim?... eğer epsilonla açabilirsem lf4 kazanırım... kuuplerden ve gammadan gelecek uriylede lf4 gününde kutu açarım... bana mantıklı gelen bu... yani kısaca elimdeki imkanlar 1 epsilon 1 gamma.. sizce hangisi mantıklı...

kapıyı yaptım zaten 237k uri verdi.. o tasarımların hepsi zaten bende var... ikinciye açmaya çalışıyorum..tasarım verirse 200k uri garanti vermezsede 25 kasım songün diyolar... hiçolmazsa son şans denemiş olurum :)

modum sepron geldi ben epsilona giriyorum :) kuuplerin kalan parçalarını kutu toplayıp yaparım artık :) isterseniz kitleyebilirsiniz...kolay gelsin...

Last edited by moderator: Nov 23, 2015
  8. WolfWar

WolfWar User

Epsilon lf4 veriyor o yüzden epsilon yap derim ;) LF4 ü uriyle satın alamıyorsun ama uriyi kasbiliyorsun ;)

9. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.