epsilonu geçermiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MoonLightKiller tarafından 27 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar benim gemim golihat 29 lf3 2 lf4 8 iris 1 havoc 15 bo2 pet 7 level kami 2 combo tamir vs vs sizce bu kapıyı geçebilirmiyim not: 13 argeyim

2. Merhaba ,

Uygun bir konfigürasyon , sabır ve dikkat ile yapabilirsiniz. Elektrikler ve internet bağlantısında sorun olmazsa bitirebilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. smodum konfi taktiği verirmisiniz ?

4. gayet iyi yaratık dönebiliyorsan bi sorun çıkcagını düşünmüyorum

5. Merhaba ,

1. konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 6 hız + 9 kalkan / Droitler : full Lazer

2. konfigürasyon :
    Gemi : Full Lazer + 15 hız / Droitler : full Kalkan

Mesafeyi iyi ayarlayabilirseniz ve ayrıca gerektiğinde dönebiliyorsanız yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. peki modum kappayı geçermiyim ve şu anda hangi kapıyı tavsiye edersiniz ?7

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2014
  7. Merhaba ,

Genel olarak Kappa zorlayabilir. İlk başlarda zorlamasa sonlara doğru zorlayabilir. Boss npc'ler olduğu için zorlanabilirsiniz. Fakat en azından deneyebilir 1 hakkınız giderse ve zorlanıyorsanız bırakırsınız daha sonra devam edebilirsiniz.

Yapabilirseniz Zeta , Epsilon ve şayet yapabilirseniz Kappa kapıları iyidir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.