Epslion ve Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _savaş32_70 tarafından 27 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemimin özellikleri şöyle

Aegis
    4 iris 4flax
    22 lf3( yani fulll)
    ful b02(15 tane)
    pet: var kami 2
    sizce ikisinide yapabilir miyim yada hangisini yaparım

2. x2 kullan varsa dalgalar devamlı 3 yada 4 yaratık olarak gelir arada 5 yaratık olarak gelir her npc kestiğinde diğer dalga geçir ve npc ler çoğalır işin zorlaşır yapman gereken 4 npc geldiğinde tek tek dönerek yada kaçarak kes ve npc'yi kaçarken bırak köşeye gitsin 3'ünü 4'ünü yada 5'ini kaç tane geldiyse devamlı böyle yap dalganın gönderdiği yaratıkları köşeye gönderip tamir ol sonra gidip kes bir dahaki dalgada aynısını yap biraz uzun sürer ama böyle rahat bitirirsin benim zeta 45 dakika bile sürmüyor bu şekilde

3. aynen arkadasıma katılıyorum aslında kolay ama teknıklerı yaparsan daha kolay olur senın ıcın her dalgada 5 yaratık gelıyorsa 1 kes 4 nu koseye gonder sonra canını fulleyınce koseden gıt bır tane kes 2 cı dalga gelsın 3 tane yaratık kalsın kosede her dalgada boyle yap 30 40 dk da bıtırısın kapıyı

4. Merhaba ,

Yetenek süresini kısaltan desteklerin ikisini de alırsanız çok fazla zorlanmadan yapabileceğinizi düşünüyorum.

CD-B01

Yükleme desteği
    Bütün gemi ve tasarım yeteneklerinin yükleme süresini % 20 azaltır. Destek satın alındıktan sonra 10 saatlik oyun süresi boyunca aktif olur.

CD-B02

Yükleme desteği
    Bütün gemi ve tasarım yeteneklerinin yükleme süresini % 30 azaltır. Destek satın alındıktan sonra 10 saatlik oyun süresi boyunca aktif olur.

İkisi beraber %50 süreyi kısaltır.

İyi forumlar.

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.