Erdem Bir Yalandır Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OsmanlıTorunu2828 tarafından 9 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BL şeref görevi yapıyorum bu görevi nasıl yapacağım kolay mı zor mu birde black list takipçisini nerde toplayacağım neler gerekli.

Umarım maliyetli değildir :(

Sizden iyi haberler bekliyorum :D

2. Bu görevi şu şekilde yapacaksınız,

4 tane invokeyi grup şeklinde öldürüp düşen pırıltıları almayacaksınız,

Harita üzerinde 4 tane pırıltı olduğu zaman, daha sonra bl haritasından görevi aktif edip, pırıltıları toplayıp görevi bitireceksiniz basitçe :)

NOT:görevi bitirirken kıdemli veya bariyer kullanmayı unutmayın

VidanjörR ve Luminous bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Takipçiyle ilgili bilgileri elde edebileceğiniz konu için buraya tıklayabilirsiniz. Görev için de üyemiz @ERDALBAGGAL'ın önerilerini dikkate alabilirsiniz. Ayrıca, cevaplanmasını istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. lago_rosso

lago_rosso User

bir taktikte benden gelsin.tek başına invoke kesen birini görürsen oda yardım edebilirsin.hatta invoke ye bir kere bile sıksan yeterli.çünkü invoke nin sırrı; o bir grub npc sidir.onu kesen yada ona sıkan 5 kişiye kişiye içeriği aynı olan bir kutu düşürür.bu kutunun içinde ortalama 30-40 tane bl takipçisi de var.ve bu kutu sana özeldir.sabahki resete kadar bu kutu o haritada kalır ve senden başkası o kutuyu toplayamaz.şimdi yapan gereken invoke yi ya kendin kes yada kesen birine yardım et.ama sakın düşen kutuyu hemen alma.yukarıda arkadaşın dediği gibi 4 tane falan kutu düştükten sonra git görevi al ve gelip kutuları topla.bu kadar. ben bu şekilde yapmıştım.hatta 1 saat içinde 1.000 tane bl takipçisi topla diye bir görevde var.onuda bu şekilde de yapabilirsin.yaklaşık 30-35 tane kutu olması gerekiyor.sonra git topla :D kolay gelsin iyi oyunlar.biraz uzun oldu ama bilmeyenler içinde açıklayıcı olur diye tarif etmek istedim.

ateistkeci, VidanjörR ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  5. Bilgi için teşekkürler bende mavi kutular oluyor BL haritasında o sandım ki onu nasıl toplayacağım diye düşünüyordum iyi ki size sormuşum :D

Konu kilitlenebilir.

6. kerimerim

kerimerim User

Satır başı yapın kör olmayalım :)

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cevap veren herkese teşekkürler. Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.