eror 99

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **CANAVAR** tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. az once 22:00 oyundan atıldım eror 99 yazıyordu aynı anda klan arkadaşlarımada oldu bu nedır durduk yere oluyor baştan soylıyeyım şifrem kımsede yok.

2. edinak1979

edinak1979 User

error 99 hiç hayırlı bişey değil

3. Böyle bir şey banada bi ara oldu diye hatırlıyorum şimdiye kadar bir şey olmadı.

4. sonra normal şifremi nickim yazdım girdim herşey normal başlaya bastım hemen yenıden bağlan geldı oyundamı sorun oldu acaba

5. Al işte buraya da yazmış FMler ne diye uyarmıyorsunuz bunu benim yazdıklarmı siliyorsunuz da bunu ne diye uyarmıyorsunuz?

6. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Forum ekibi olarak hesaplar ile ilgili işlem yapamıyoruz. size ait gerekli bilgileri support ekipimize BURADAN
    ulaştırabilirsiniz

Gereken işlemleri support ekipimiz yapacaktır

Keyifli forumlar

7. Kurallara uygun mesaj yazdığım için sıkıntı yok.

8. bann felan yemedım oyundayım şuan klan olarak oldu diyorum sporta ne yazayım yani

9. ***DEHA***

***DEHA*** User

Merhaba,

Forum ekip i olarak bizim yapabilecegimiz bişey yok konuyu support a oyun sorunu olarak yazarsanız gereken bilgiyi alabilirsiniz

Keyifli forumlar

10. [​IMG]
    bazende boyle sayfa çıkıyor

11. aynı sorun bendede oluyor.

12. eror 99 mu yoksa beyaz sayfamı ?

13. Merhaba ,

Kullandığınız bağlantı tipi kablolu mu yoksa kablosuz mu ? Eğer kablosuz kullanıyorsanız sinyaller zayıfladığı zaman kablolu kullanıyorsanız genel bağlantı hızındaki hız değişimleri/düşüşleri veri akışını olumsuz etkilediği için bu durumları yaşıyor olabilirsiniz.

İyi forumlar.

14. ARES

ARES User

forum teknik sayfalara bir konu açılmış çalışma var diye,
    2 gün önce seyir defterine yazmıyordu kesilen böcekler, bugünde dediğiniz hatayı veriyor bende bigpointin sayfası açılyor ama ana sayfanın olduğu yere demin forumdan yine haksız yereattığınız hesapta da oluyordu bunda da oluyor ama dediğim gibi oyun ana sayfası gidiyor bigpointin sayfası geliyor bende büyük ihtimal teknik duyurularda yazdığı gibi çalışma olduğu içindir

Son düzenlenen: 14 Şubat 2016
  15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Dün akşam genel olarak bir sıkıntı vardı sanırım bundan dolayı olan sıkıntılardandır. GG kapıları sayfasına vb. girilemiyordu.

Bunun için duyurularda ki çalışma var konumuza bakabilirsiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.