Bug / Oyun hatasi Error 98 nedir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mr.bomba01 tarafından 21 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Merhaba forum yönetici var sevgili oyuncular hesabıma giriş yaparken eror 98 hatası alıyorum bu nedir?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yanlış hatırlamıyorsam bahsettiğiniz hata kodu süreli olarak kapatılan hesapların için yazılan hata kodudur.

Yinede en doğru bilgiyi size support ekibi verecektir. Buradan hesabınızın kayıtlı olduğu e-post adresi üzerinden support ekibi ile iletişime geçiniz. Üye-İD’nizi bilmiyorsanız, support ile olan eski yazışmalarınızdan veya oynadığınız sunucuda yeni bir hesap açarak sıralamafan “En İyi Kullanıcılar” kısmından hesabınızı bulup pilot profili linkini açıklama kısmına ekleyiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 21 Kasım 2018
  3. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Support ekibinden bu şekilde bir geri dönüş geldi ama benim hesabim inaktif değil sadece 2 gün girmemiştim ve hala giremiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2018
  4. Pan

Pan Guest

Merhaba ,

Support ile yaptığınız görüşmeler özeldir lütfen görüşmelerinizi paylaşmayınız. .Paradoks. moderatorun dediği gibi aldığınız hata kodu süreli kapatılan hata kodu diye biliyoruz. Buradan support mesaj atarak detaylı bir şekilde aldığınız hatayı ve kodu yazarsanız size dönüş sağlanacaktır.

İyi Forumlar.

5. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Zaten support ile görüşme yapmışım inaktif olaylarına bağlamışlar fakat benim hesabıma 2 gün önce girmiştim bu foruma girdiğime bir aydır girmiyorum nasıl oluyo o gemi inaktife düşüyorda bu gemi hala sağlam vip sürem boşa gidiyor bu oyuna para veriyoruz sonucta durduk yere benim hesabımı kaptmaya hakkınız yok..

6. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen sakin olunuz.Siz support sadece hesaba giremiyorum diye yazdıysanız yanlış anlaşılmış olabilir. Eğer aldığınız cezanın haksız olduğunu düşünüyor iseniz buradan support ile iletişime geçin bizim yapabileceğimiz birşey bulunmuyor.

İyi Forumlar.

7. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Zaten gayet sakin bir şekilde yazıyorum supporta yazdığım da şu şekildeydi;
    Merhaba support ekibi hesabım nedenini bilmediğim şekilde ban almış oyuna giriş yaparken error 98 hatası alıyorum pilot profilinde Üzgünüz, ne yazık ki bu profil artık kullanılamaz! yazıyor lütfen ban nedenini öğrenebilirmiyim ki 2 gündür oyuna giriş yapmadım.. ayrıca bot falan hiç kullanılmadı. Burada yaşadığım sorunu gayet iyi bir şekilde açıkladığımı düşünüyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2018
  8. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajınızı düzenledim.Forumda link paylaşımı yasaktır.Lütfen dikkat edelim.
    Neden ban aldığınız ile ilgili bizim bir bilgimiz yoktur ve bu bilgiye biz erişeyemiz.Çünkü banlamaları Merkez Ekip yapmaktadır.Bu yüzden size gerekli cevabı ancak support verebilir. Buradan support ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
  9. mr.bomba01

mr.bomba01 User

48 Saatten fazla geçmesine rağmen dönüş yapılmadı haksız yere hesabıma 3-4 gündür giremiyorum bugun verilen giriş ödüllerini alamadım kaç günlük vipim çöpe gitti hitac etkinliğini kaçırıyorum ve bunların hepsi SEBEPSİZ yere ...

10. Merhaba,

Support destek birimi yoğunluktan dolayı size geri dönüş yapamamış olabilir.
    Aldığınız cezanın mutlak bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
    Haksız yere hiçbir şekilde oyunculara cezai işlem uygulanmamaktadır.
    Tekrardan destek birimine mesaj atabilirsiniz.
    Mutlaka size geri dönüş olacaktır ve konu hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

İyi forumlar.

11. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Merhaba sayın Akdeniz ben supporta yazdıktan 10 dakika sonra başka bir hesaptan başka bir sorun için yazmıştım 10 saat sonra dönüş gerçekleşti ama bu hesap için 50 saat geçti dönüş yapılmadı siz olsanız ne yapardınız?

12. Merhaba,

Cevap gelmediğinden dolayı öfkenizi anlıyorum.
    Dilerseniz konuyla alakalı bilgi almak amaçlı , hesabınızın yasaklanmasıyla alakalı tekrardan destek birimine yazınız.
    Geri dönüş olacaktır.
    Lütfen biraz daha bekleyiniz.

İyi forumlar.

13. mr.bomba01

mr.bomba01 User

Son kez daha yazdım eğer ben suçluysam ki support ekibinin ban sebebini ve ban süresini belirtmesi gerekmez mi? kaç günlük vipim neden boşa gitti ve hala gidiyor... dün akşam supporta yazan arkadasıma bile geri dönüş sağlanmış benim tarafıma 3 gündür dönüş yapılmıyor eğer ki hesabıma haksız yere 5-6 gündür giremiyorum...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Kasım 2018
  14. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle cevabınızı düzenledim. Support mesajlara genellikle 2 iş günü içerisinde cevap vermektedir. İş gününe hafta sonları dahil değildir, lütfen cevap gelene dek bekleyin.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Kasım 2018
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.