error hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KORDON-65 tarafından 11 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. KORDON-65

KORDON-65 User

her hangara girdıgım eror verıo ve sonra oyundan atıyor bunun sebebı nedır dun basladı bu olmaya herkesde mı bole sadece bana ozel mı yeter artık her gun sıkıntı valla sıkıldım her gun lagdan ve hatalarınız ısınızı yapın kardesım

2. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Farkındayım hoş bir durumla karşılaşmıyorsunuz. Farklı bir tarayıcının en güncel sürümü ile giriş yapmayı deneyin bir değişiklik yoksa Support'a danışabilir sorununuzu izah edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ben yazdım halen beklıyoruz duzelmesını kımıne cerezlerı temızleyın dıyorsunuz kımınıde öylece bekletıyorsunuz sonucta bu oyun bızden bır kazanç saglıyor ama bız memnun edılmıyoruz onlar memnun olabılıyorlar.

Se7en bunu beğendi.
  4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Farklı sorunların çözümü için farklı önerilerde bulunulması gayet doğaldır. Sorunun henüz çözülmemiş olması çözülmeyeceği anlamına gelmemektedir.

İyi forumlar.

5. Se7en

Se7en User

bende aynı sorun var ama cözüm yok hep sorun bu oyun ama ilgilenen fazla ksı yok malesef

kAnUNi bunu beğendi.
  6. KORDON-65

KORDON-65 User

suanda oyuna hıc gırmıyor gunden gune her zaman bı sorun var sımdıde flashı etkılestır dıorum ve beyaz bı ekran olece kalıyor resmen oyunu bırakacagım yaptıgım emeklere yazık kardesım yazık

7. Problemleri çözmek yerine yeni etkinlikler getiriliyor. Şu BOT problemini bile hala çözemediler. Bazen emeklerimizin boşa olduğunu düşünüyorum.

8. KORDON-65

KORDON-65 User

gıttım wındos 7 ultımate kullanıodum sonra 10 home cevırdım oyunda 3 d geldı sonra arka plan fılan guzel oldu herseyı nı begendım bu turlu error hatası gıtmedı demek genel olrak sıkıntı oyunda ...!

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İlgili sorun sadece Chrome tarayıcısında karşınıza çıkmaktadır. Tarayıcınızı değiştirirseniz (Önerim Opera) bir sorun ile karşılaşacağınızı sanmıyorum.
    Bot kullanan kişiler elbet ceza alacaklardır. !

İyi forumlar.