Error98 hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jazz_20 tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jazz_20

jazz_20 User

oyuna girerken error98 hatası alıyorum galiba pushing den ceza yedim ama nedenini bilmiyorum anlamıyorum eternal gate yaparken sürekli küçük yaratıkları seçecegime bazen petimi öldürüyordum acaba ondan mı oldu destek ekibiyle nasıl iletisime geçicem hesabıma giremediğim için supporta da giremiyorum yardımcı olursnız sevinirim

2. BuRHaN-61

BuRHaN-61 User

aynı sorunbendede oldu şimdi neden acaba

3. durum cubugunun sonundaki 99 98 bann yediğiniz anlamına geliyor.

4. BuRHaN-61

BuRHaN-61 User

bende öyle bişey yok kapıdaydım birden bire oyun gitti yenile yaptım sunucuya ulaşılamıyor dedi araştırdım site çökmüş

5. kaldıki senin nickini palada görüyoruz herzaman.. acemi illegal seni :) bann yediysende hakkındır. tamam site çökmüş fakat durum çubuğunun sonunda 99 98 yazıyosa geçmiş olsun

6. Yeni hesap aç yada Açıklama/Sözlük bulunan support nasıl iletişime geçerim tıkla oradan da yazabilirsin.

Bende merak ettim şimdi gelen cevabı sansürleyerek buradan paylaşır mısın?

7. jazz_20

jazz_20 User

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Şikayetiniz hakkında supporta başvurmanız gerekmektedir. İlgili başvurma linkine buradan gidebilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  9. jazz_20

jazz_20 User

Id mi bilmiyorum napıcam

10. Öncelikle hesabına giriş yap sonra seni tekrar error98 yazan giriş sayfasına yönledirsin sonra sayfanın en altına in sağ altta support yazıyor oraya tıkla senin bilgilerin üzerinden yazı yazamn için pencere açılacak oradan yazabilirsin. Ban yemekten artık profesyonelleşitk

|Âjân| ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Daha önceden attığınız Biletlerinizde ID numaranız bulunmaktadır. Maillerinizi inceleyip Support Takımımıza Buradan ulaşabilirsiniz.
    Kendi P.E.T'inizi kesmeniz sonucunda kendinize Pushing yapamayacağınızı hatırlatmak isterim. Destek ekibimiz yalnızca Banınızın haklı veya haksız olacağı yönünde bilgi vereceğini de eklemek isterim.
    Asılsız İthamlarda bulunmayınız, bunun devamında hesabınız hakkında cezai işlem uygulanabilinir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2020
  12. BlueSparkk

BlueSparkk User

Error 98 hatası süreli ban demektir. büyük ihtimal pushing ban'ıdır.
    Error99 süresi ban demektir.
    İlla son 1 hafta içerisinde olması gerekmıyor. kendi petinizi kesince pushing sayılmaz. Birisi size 2-3 hafta önce pushing yapmıştır, fakat daha yeni şikayet etmiştir. Veya suport banı daha yeni atmıştır ama 2-3 hafta önce olmuştur.

İD'nizi bilmiyor iseniz @[˚°ºKIZIL€LMAº°˚] arkadaşımız yukarıda cok güzel anlattı nasıl İD'nizi bulacağınızı

Son düzenlenen: 23 Nisan 2020
    OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  13. bakma04

bakma04 User

e posta şifremide unuttum nerden bulacağım id mi

14. oben

oben User

yaw senin ne işin var oyunla kardeşim hiçbir bilgini bilmiyon git yeni hesap aç tüm bilgilerini 1 yada 2 bilemedin 3 eeeen fazla 4 yere kaydetki bidaha oynamak istediğinde böyle sorunlu olmayasın kusura bakma dilin kemiği yok gerçekler acı olur acı sevmezsen sen bilir vesselam.

15. yaw sen kimsin ki arkadasa laf sokuyon hakaret eder gibi konusuyon seni benm konularimda da gordum bana sa ayni sekilde ters konushmussun sana kim bu yetkiyi veriyo

Oyunu bilse sorunj cozebilecek olsa buraya yazmaz yardim istemez bizlerden kimse bu dunyaya bilip gelmedi yeter forumda insanlari asağladin sana bi kufur ben ederim herkezin adindan ban yesem hakkimdir deip susarim insanlara ya destek ol yada asaglama

Son düzenlenen: 25 Aralık 2020
    |Âjân| bunu beğendi.
  16. |Âjân|

|Âjân| User

harbi ha :D yardım ettiği yok yaraya tuz basıyor. Eden bulur dikkat et :)

17. oben

oben User

yaww ben hiç kimseyimde sen kimsinki bunun hesabını bana soruyonj ben hakaret etmiyomrj doğruyu söylüyomrm kendimcez sen konu açıyorjzans bende yanıtz yazarımbt bu hakkımw ..küfür konusuna gelince ben küfür etmem bana yakışmaz rzzzz sana yakışırsa sen etrr.

hatırladım seni sen şu dogacıydın dimi komix çocuk seni gidi.

Son düzenlenen: 25 Aralık 2020
  18. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Tartışma ortamı yaratmaktan kaçınınız. Konu içerisinde oyuncuların sorunlarını belirtmesi adına Forum Kanalında konu açması veya konunun içeriğinde soru sorması oldukça doğal bir durumdur. Olması durumunda; gibi mesaj içerikleri de olduğu gibi kabul edilmektedir. Bundan da kaçınınız. Lütfen daha dikkatli olalım.
    e posta şifrenizi sıfırlayın.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.