Eski bir oyuncu olarak geri döndüm ve yardıma ihtiyacım var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((¯`»GĿÂÐYÂŦÖR«´¯)) tarafından 5 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar, kullandığım bu hesap 2010'dan beri var. Gemimin özellikleriyse şöyle:
    Full lf3, 6 flax 1 iris, kalkanların yarısı full, jenaratörler tam, 8 argem var.
    Hiçbir zaman tam olarak aktif bir oyuncu olmadığımdan nasıl kasılacağımı bilmiyorum. Şimdi benim hedefim irislerimi fullemek olmalı. Ancak bunu nasıl yapabilirim? Ya da yeni bir hesap açsam daha mı karlı olur? Yardım edebilir misiniz teşekkürler.

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2018
  2. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

eksiklerini tamamlamak için en ideal yöntem şu an için skylab olabilir sanırsam. ayrıyeten günlük ihaleden citadel alarak günde 1 sefer 8000 civarı seprom yada promerium çekebilirsin.

3. Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşınmıştır.

Sohbetlerinize bu bölüm altında devam edebilirsiniz.

Yeni Başladığınızdan dolayı ilk hedefiniz irislerinizi, kalkanlarınızı, silahlarınızı fullemek olsun daha sonrasında argenize ve geliştirmelerinize yönelip, arada havoc ve hercules diroit tasarımlarınızı fullemeyide düşünebilirsiniz.

Sıfırdan bir hesap açmak daha zorlu olacaktır.

İyi forumlar ..

4. Skylabım şöyle:

Ancak hammaddelerle ne yapacağım? Her dakika sevkiyat mı yapıcam? Ayrıca aldıklarımı satacak mıyım yoksa güncelleme mi yapıcam?

Citadel'i kaç milyona alabilirim? Tr3teyim.

Teşekkürler.

5. Ayrıca, beta kapısı yapıyorum. Sibelonitler bitti kristallonlarda sıra. Petim var ancak kamikaze modülüm yok. İlk kapımı mı bitirmemi önerirsiniz?

6. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

betayı dönmen sanki zor olur biraz, önce irislerini fullemeyi hedefle, lf4 geliyor ödüllerden onun dışında irislerden sonra gemiyi full lf3 yapabilirsin.

bu dönemde skylabini 20 seviye yapmak önceliğin olmalı diye düşünüyorum.geminin ve ambar x2 modülünün toplamı ne kadarsa o kadar promerium aktarımı yapmak senin için iyi olucaktır.şeref ve tp kasman ise bu promerium aktarımından gelicek paraya + yönde etkiliyor.yapabildiğin kadar görevleri yapıp bu sırada skylabi geliştir, aktardığın kredileri biriktirerek ihaleyi takip et, iris ve lf3leri fulle. Citadel'ın normal olanı aşağı yukarı 30-110m arası değişiyor sanırsam ihalede.

tasarımın yoksa tavsiyem böyle bir hesap için uygunu solace olur ama hasara önem vererek ilerlemek ve gemiyi tutarım diyosan bunlardan sonra pete kami3 ve tasarım olarak venomu alarak kapıları rahatlıkla dönersin.

7. Tasarım olarak spectrum var bende onu kullanıyorum. Kristallonlara girdim de, uzun sürede rahat yapardım aslında fakat oyun dondu bir an ve patladım, tam bir işkenceydi gerçi bir daha girmemek en iyisi.
    Bu arada bugün şirketimi değiştirmeye karar verip şirketimi değiştirmiştim, yapmasam daha iyi olurmuş sanırım. Şerefim 178 bin kaldı ancak betayı bitirirsem iyi şeref geliyor. Bu arada bütün rafinelerin mi azamisi 20 seviye? Geliştiriyorum hepsini.
    (seviyem 15 bu arada)

((AlpCan)) bunu beğendi.
  8. Skylab'ı yavaş yavaş geliştir. Kredi kasmak için yaratık kesmen gerek bunun için vuruşu arttırmalı. Sizin için en uygun çözüm bence eski haritada Leonov olarak takılmaktır. Roket hasarınız ve gemi içi hasarınız iki kat artacak ve eksik kalkanlarınız sorun olmayacaktır. Leonov ile kredi kasın ve irisleri fulleyin. İrisler bitince Zeta kapısına yönelip anahtar ve kutu biriktirin bir yandan da Havoc fullemiş olursunuz. Zeta için de tavsiyem korsan haritalarında palladium toplayın zira vuruşunuz fazla olmadığı için yaratıktan daha karlı olur.

9. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

evet max 20 lvl oluyor hepsi, seprom 2 günde 1 basıyorsun citadel varsa elinde 8000 civarı çekerek, onun dışında aşağı yukarı 15 saatte 1 olmak üzerede yine promerium çekiyosun.Kargo için citadeli kullanabilir spectrum ile de kasılmaya devam edebilirsin bi problem olucağını düşünmüyorum. abg kapılarından çok arkadaşın dediği gibi zeta dönmek daha faydalı, kapılardan gelen x3-x4 cephaneleri de genelde ya tekrar kapılara yada boss/uber npclere saklarsın.

ben günde 100 talon 200 kris civarı keserek kasılıyorum aşağı yukarı gecenin sonunda elimde 10k uri kalıyor ne kadar harcarsam harcıyayım ve milyon kredi doluyor hesap.

10. TR-3 Serverindeyim demişsin , MMO şirketindeysen yardımcı olabilirim , yaratık öldürme, görevler vs .

11. VRU'dayım. Uber görevlerine yardımcı olabilirsin yine.

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Oyuna yeni başlamış ve gemisi orta düzeyde olan arkadaşlar için etkili bir şekilde gemilerini fullemesini sağlayabilecek
    Bir yazı yazacağım şimdi; İlk öncelikle geminizi 8 iris ve 22 B02 28Lf3 yapmanızı ön görürüm bunu ticaret ve birleştir vasıtası ile yaparsanız fazla zarar etmiş
    olmazssınız, ve bunları yaparkende biyandan skylabınızı geliştirin geminiz belirttiğim şekle gelince ana döngü burada başlıyor. 5-3 Haritasına gidip yaklaşık 1 zeta kapısı için 1500- 1600 gg toplamanız gerekmektedir.
    2 kapı açacak kadar kasıp pazar günleri olan x2 etkınliğinde kapıları yapmanızı tavsiye ederim, bu sayede 1 kapıdan 48 bin uridium 50 yeşil ganiment ahatarı ve 100 günlük 25.000x4 dosayası
    kazanacaksınız 2 kapıdan kazandığınız toplam uri 96.000 düz hesap 100 bin diyelim gelen 100 tane yeşil ganiment anhatarını zaten pazar günü açarsanız lf4 günü olacaktır büyük ihtimalle
    Hem lf4 hem birleştirme için parçalar elde edeceksiniz büyük ihtimalle 100 kutudan peti almak için gerekli malzemeleri toplayabilirsiniz.
    peti birleştirden bedavaya aldınız , 1 gün boyunca petinizi 8lvl yapmaya uğraşarak tallon görevler cubi kesmek derken zaten petiniz kısa sürede
    8lvla ulaşcaktır. petiniz 8lvl oldukdan sonra geminizde yaklaşık tahminim 120k uri olacaktır, dükkana girip 3 seviye oto hammadde toplama modülü alacaksınız sadece
    indirim paketi ile 13.125 uriye denk geliyor, petinizde 2 tane protokol yeri olması gerek açmadıysanız 2 adet 3seviye radar protokölü alabilirsiniz indirimli 2tanesi 37.500 uriye denk geliyor.
    geminizde 120k uridium mevcuttu dediklerimi aldınız ve geminizde 70.000 Uridium kalacak.
    Kalan Uridiumu gene tekrar ederek zeta kapısına basın geminizde indirimde olacağı için pazar günleri galaksi kapısındada indirim oluyor.
    70 bine açılmayabilir yaklaşık 300-400 gg daha kasmalısnız. artık hızlı pala toplaybilirsiniz geminizde petiniz de var 2 kat toplayacaksınız
    zaten geminiz şuanlık 8iris olduğu için ilk kapıda havoc aldınız ve geriye 6 havoc kaldı her hafta 2 zeta açarak geminizde 10 tane havoc olana kadar yapmanızı tavsiye ederim zaraınız olmuyor zaten anahtar geliyor
    günlük dosya geliyor. geminizde 10 havoc olana kadar kapıları açıp yapmaya devam edin,
    gelen kutuları geminiz 10 havoc olana kadar açmayın apis gününe sakalyın apisde açın apis de 35 -36 parçadan sonra daha apis için kutu açmayın zaten 5k uri oynuyor her parçada 36 parçada indirimli sanırım
    90k uriye alacaksınız apisi geri kalan kutuları zeus gününe saklayın zeusda açmaya devam edin havoclarınız fullediyseniz,
    sıra artık hercüllerde aynı şekilde yola kappa yaparak devam edin zaten geminiz eski durumuna göre fazlası ile iyi olacak. Benden bukdar tavsiyelerimi uygulayıp adım adım giderseniz kısa sürede yaparsınız.
    Başarılar dilerim

İyi Forumlar.