Eski carıma gıremıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeMRe... tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeMRe...

CeMRe... User

Öncelıkle merbaha eskı carıma bı tür sebeblerden dolayı 1senyı askın suredır gıremıyorum acaba bn yemıs ola bılırmı ve yenıden basladım carıma nasıl gırerım

2. Merhaba ,

Buradan net birşey dememiz zor fakat 6 ay ve üzerinde bir süre hiç girmezseniz hesap kapanıyor. Fakat hesapla ilgili ID biliyorsanız support'a yazıp bilgi almaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 6aydan fazla süre girmezsen çarlar kapatılıyor

4. CeMRe...

CeMRe... User

zaten nsupporta basvurdum cevap beklıyorum

5. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

iyi ozaman

6. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hesabınız pasiflikten dolayı kapanmış olabilir o hesaba girin ve başka bir sunucudan supporta ulaşın hesabınızın açılmasına yardımcı olacaklardır

iyi forumlar

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Supporttan gelen cevav net ve özdür internet kafeden 1 yıl önce gırıp ve taramalardan bot kulanan oyuncular olmuşsalar aynı ip adresınden gırdıyınızden gemınız banlanmış ta olabılır genede supporttan gelen cevap önmlıdır

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.