ESKİ DARKI GERİ İSTİYOZ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GüŃĔŶĶĔŃŤĹİ*33* tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2012-2013 yılındaki darkorbiti geri istiyoruz bizler yeni güncellemeler gemi tasarımları pet tasarımları istemiyoruz eskiden haritalar düşman oyuncu ve iç savaşta oldugunuz klanlardan geçinmezdi şimdi bu yenilikler sayesinde oyunda hiç kimse kalmadı milyonlarca kayıtlı insan ola bilir ama şunu unutmayın şu anki online sayısı ile eski darkorbit online sayısını asla eşit tutamazsınız bizler eski darkorbiti geri istiyoruz geri dönmesi için gerekirse 1 ay beklenecekse bekleriz

2. AYNEN katılıyoruz eski darkorbitin tadını tuzunu şimdiki oyun alamaz çünkü bu oyunun efsa oyuncuları sırf bu tur güncellemeler geldigi için bıraktılar ve bırakmaya devam ediyorlar yeter artık bize eski heycan veren güle oynaya oynadımız darkorbiti geri verin

3. Bende geri dönmesini istiyorum ama yapacaklarını pek sanmıyorum :confused:
    Bide anket açarsan iyi olur :)

4. GREED

GREED User

Tamam kardeş hemen getirelim sen yeni haldeki fullenmiş oyuncuların hepsine 300 TL Tazminat öde hemen yapalım ;)

5. kac 300 lira tabi onu allah bilir :D

GREED bunu beğendi.
  6. GREED

GREED User

ama sence de saçma değil mi ? :D

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  7. oyle tabii ki :D

GREED bunu beğendi.
  8. oyunda milyonlarca kayıtlı kullanıcı var fakat şuda var bizim klanda 4 sene önce banlanan gemi hala kayıtlı duruyor silinmedi böyle olunca rakam şişiyor tabiki.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İstemişken bari 2010 civarındaki Darkorbit'i isteseydiniz. Ayrıca bu kadar şeyden sonra eskiye geri dönüş yapacaklarını pek sanmıyorum. :) Bir de bu bölümdeki konulara anket eklenmesi gerekiyor diye biliyorum. :D

TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  10. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

İsteğiniz tam olarak LF4, Zeus, Havoc, Hercules gibi eşyaların kaldırılması ve buna bağlı olarak onca zaman geçiren, gecesini gündüzünü veren oyuncuların emeklerinin sıfırlanması gibi bir şeye çıkıyor. Geriye dönük olarak yapılabilir bir şey bulunmamaktadır. Oyuncuların %99 kısmının dahil olduğu bir sistemi geriye çeviriyoruz demek asıl son anlamına gelir.

Konu kilitlenmiş ve taşınmıştır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.