Eski Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kara.Panter tarafından 7 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Duygulanmamak Mümkün mü ?

1. Evet mümkün artık o günler geride kaldı...

2. Hayır mümkün değil halen o günleri özlüyor ve arzuluyorum.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Güzel yazmışsında hile konusunda katılmıyorum şuan eski darkorbit olsa inan bi ton hile hurda çok olurdu zaman cok degisti kodlama bilen insanlar çok arttı ve insanlar çıkar gütme peşine girdi programlar yazılımlar geliştirerek hile hurda sadece bu oyunda olmuyor diger bütün oyunlarda hemen hemen hile var bazısı başa çıkıyor bazısı çıkamıyor. Ama bende özledim tabi eski darkorbiti savas süreleri uzundu,çok keyifliydi şuan hamle yapmazsan 3 saniyen var oyun çok zorlaştı

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlar evet eskiden bazı laglar ve buglar vardı o zamana nazaran şimdi bildiğim kadarı ile yok olmamasıda iyi çünkü haksız bir kazanç olur diye düşünüyorum. Lakin bizde bir ata sözü vardır bükemediğin bileği öpüceksin diye ;) rakiple aynı şartlardasındır ama ona mağlup oluyorsun işte o zaman biraz düşünmek gerekiyor acaba beni nasıl kesti el becerisi ilemi yoksa hile yaparakmı diye bu soruların kafamızda olmaması için support teknik ekibi çalışmalar yapıyor oyun hatalarını buglarını kapatmaya çalışıyor.

İyi forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

ben oyunu bırakdım gibi bişey botcular otcular yüzünden oynamıyorum bu ayki günlük girişlerinide betyenmedim her ay lf4 verlirken bu ay neden verilmedi yeşil nahtar neden verilmedi abudik gubidik şeylerle millet kandırılıyor her ay verilen şeyler hep aynı nano canta kablooo geri kalan montaj prcaları niye verilmiyor aylardır hep bunlr veriliyor :p hayırdır paraylamı alıp veriyorsunuz şu günlük girişleri eyy darkooo

4. benim dusuncem oyunun ana sorunu bot ve botlarin kullandigi programlarin getirdigi lag ayrica oyunaa her yenilik eklendiginde oyunun pahalılaşması ve bircok hatali harita sistemi hatta dahasıda vardır.eskiden yeni evren denilen haritalarda grup olup kristallionu cubikomu falan kesmek icin dakikalarca portalda adam ararlardi simdi adamlar kristallion cubikon haritalarina bot kuruyorlar patlama korkusuda yok gece ozellikle emin olun kesecek kris bulamiyorum isteyen 2-7 ye gelsin gorsun sanki butun eic bot.ayrica bu oyunun yanlis gelen yenilikleri yuzunden.ayni haritalara gelen dusman oyuncu kasilmaya calisan kisiye 200k damage vurmasi ayri bi konu bunun icinde adam botta 1 ayda gemiyi fullesin aylardir kasan ustune para yatiran adama gel 200k vur bu sistemle olacak is degil ben 5 6 irisli bi gemiyle biseyler kesmeye calisirken 200 k tek yemek istemiyorum eskiden en azindan 10 15 saniye portala kacabiliniyodu. ben o gemilerden kacmayarak kasilmak icin yillar gecmesi lazim. 2-3 irisli birinin korsana gitmesi yada pala toplamasi en fazla yarim saat illa botla kasmis o zamani bilmeyen biri patlatir premium degilse 500 uri daha kotusu 5-3 e kadar o yolu tekrar gitmek :D. levele gore haritalara girilecegine gemi gucune gore girilse keske bu sistem eskiden calisiyodu. oyle bir sistemi tasarlayan muhendis dostumuz dusunemedimi acaba yoksa oyuncu azligi yuzundenmi.pvp haritalari suan gereksiz kullanilmiyo bile.oyun gelisiyor yeni sistemlerde npc nin verdigi uridium ve kredi ayni bu ayri haksizlik gelisyirme yapiliyorsa npclerde duzenlenmeli 80 k lik goliathi alamayan 250k lik gemiyi nasil alsin (simdi biri cikip birlestir kismini getirdiler der ona gidip 20 scarpi kac dakika cikarabildigini hesaplamasini oneriyorum yada lf4 icin 400 dosya bulmasini) ve yeni ekipmanlarin coguda markette yok ayrica. bu uzay savas oyunu herkese hitap etmez eden sinirli kesimden herkeste satin alimda yapamayabilir bir seviyeye geldikten sonra ilerlemek cok zor şuan ve aşırı pahalı bunu anlayan oyuncular oyunu birakiyorlar yada bot kullaniyolar sirketin yapmasi gerek bot sorununu tamamen cozmek herkes adil olmali ve npc haritalarini guncellemek bence ozaman eskisi gibi olabilir oyuncuda cogalir ayrica

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.