ESKİ DARKORBİT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOGAN_*_BEYİNİZ_*_ tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

eski darkorbite ait bir server kurulsun mu ?

1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar Arkadaşlar ben eski darkorbiti daha çok beğeniyorum eskiden 31lf3+goli+x3 ü olan kraldı ama şimdi lf-4+apis+zeus+havoc+hercules+kapı UCB+RSB
    +Arge+Geliştirme daha çok şey var yani bunları fulerken goliyle bile artık tek yiyoruz
    şuan ki oyun çok fazla şey istiyor...ben bu eski darkorbite ait yeni bir server kurmanızı istiyorum isteyen bu serveri oynar istemeyen diğer serverleri oynar
    SERVER İSMİ : NOSTALJİ olsun..:)

2. Kardeş facebookda uridium wars adında oyun var zaten bu oyun darkın eski hali zaten...

Dipnot: bu uridium wars darkorbitin yapımcıları tarafından eski clientler kullanılarak yapılmıştır...

3. FACEDEN GÜZEL DEĞİL Kİ ?

VE ŞU AN BAKTIM KAPANMIŞ

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2014
  4. Böyle çok konu açıldı bir konu daha açmanın gereği yoktu modlar kilitler zaten :rolleyes:

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Buna benzer konular mevcut lütfen bölümde geriye dönük araştırma yaparak bu konulara destek veriniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.