eski hesaba giremiyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 9 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forbidden

You don't have permission to access /ProjectApi/noInactive.php on this server.

aldığım hata bu. sportta ilettim bunu. neden böyle bir hata alıyorum. ne zaman düzelir.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Hesabınıza uzun süredir giriş yapmadıysanız, hesabınız inaktif olarak işaretlenmiş ve sunucu birleşiminin ilk aşamasında aktarılmamıştır. İnaktif hesaplar için sunucu birleşimi şu anda devam etmektedir. En kısa sürede bu işlem tammalanacaktır. Yapılan duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Bunun dışında kendi oynadığınız sunucudan sunucu birleşimi devam eden bir sunucuya geçtiğinizden bu hata ile karşılaşıyorsunuz. Bu durumda size yalnızca support ekibi yardımcı olabilir. Eğer Üye-İD'nizi bilmiyorsanız, oynadığınız sunucuda yeni bir hesap açarak sıralamadan kendi hesabınızı bulun ve pilot profili bağlantınızı başvuru metnine ekleyiniz. En kısa sürede hesabınıza erişebileceksinizdir.

İyi forumlar.

3. çok teşekkür ederim

4. Merhaba,

Rica ederiz.
    Konunuz sonuçlandıysa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. -]Europa[-

-]Europa[- User

Sunucularda yenı hesap açıp aradığım hesabı bulamadım ve uye ıd bılmıyorum sadece hesap kllanıcı adı şifre ve kayıtlı mail adresı var elımde bu hesabı kım açabılır?

6. Merhaba,

Hesabınızı bulmaya çalışınız eğer olur da sıralamadan bulamazsanız kayıtlı e postanız üzerinden support destek birimiyle iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

7. Sıralamadan uzun süre girilmeyince düşme olmuyor mu ? ben mi yanlış hatırlıyorum ayrıca sunucuya aktarım yapılmadıysa hesabı bulamayabilir.
    Bu hesabı Türk teknik açamaz( Kısa zaman içerisinde ) bunun için merkeze ulaşmalısın !

8. -]Europa[-

-]Europa[- User

Mail üzerinden destekle birçok kez iletişime geçtim kendilerinin açamıyacağını teknik ekipe yönlendirdiklerini söylediler 3 ay oldu

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer hesabınız inkatif durumda ise şu anda bu hesaplar için sunucu birleştirme işlemi devam etmektedir. En kısa sürede hesabınıza erişebileceksiniz, diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

10. Serverlar ve oyun ile ilgili durunlar hallolduktan sonra sizlerinde problemini cozeceklerdir,duuyurusu yapildi ve bir cok kez soylendi sabretmekten baska bir care yok.

11. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

2-3 haftaya girersin dostum gemine.

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradan yapılan yeni duyuruya ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

13. Türkiye sunucuları için script bu akşam çalıştırıldı diye duyuru yapılmış. Bneim hesabım global avrupa 7 ve ben giremiyorum bu duyuru sadece tr serverleri içini yoksa global avrupa 7 de açılacak mı?

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Anladığım kadarı ile yabancı suncuular içinde aynı anda veya daha sonra işlem yapılabilir. Bu konuda bir bilgim yok ne yazik ki. Bu konuda kesin bilgi mevcut olduğunda sizleri bilgilendiricem.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.