Eski Hesabı Bulma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯PĻλУ♀BØУ™[Night] tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 sene öncesine kadar kullandığım bi hesap vardı elimde sadece ilk açılan mail var büyük ihtimalle sonradan maili değiştirdim oyun içi nickname yide biliyorum ama oda değişmiş bu hesabı bulabilirmiyim ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hesap hangi mail adresinde ise parolamı unuttum sayfasından mailinizi yazarak bulabilirsiniz.

Hesabın giriş niki ve şifresini hatırlıyorsanız girebilirsiniz ki hatırlasanız zaten girerdiniz.:) Bu seçeneklerden başka bir yol yoktur.

İyi forumlar.

3. Hesap mail adresimde değil denedim başka ilk giriş şifremide kabul etmiyo başkada yol yoksa elvede demek lazım artık teşekkürler :) konu kilit lütfen

4. KATALONYA

KATALONYA User

Senin mail adresinde değilse hesap senin değil mail kime aitse onundur eğer mail seninse maillerinine teker teker yollayabilirsin kullanıcı adını bilmiyorum der epostanı girersin kullanıcı adları gelir diğer türlü eposta senin değilse hesabın sana ait olduğunu ispatlaman gerekir ki bu durumda hesabın çalınmış olması gerekir. Senin epostan da değil ve epostanı bilmiyorsan hesap aktif kullanılıyorsa ispat edemiyorsan ki durum onu gösteriyor çabana değmez derim.

5. Hesap benim açılışı ben yaptım nickname biliyorum ama mail değişmiş hangi mail oldğunuda bilmiyorum nicknameden aratıyorum ordanda mail gözükmüyo arafta kaldı ama ilk açılış maili var sadece elimde

6. KATALONYA

KATALONYA User

Benzer bir olay başıma gelmişti fakat pek yardımcı olmuyorlar artı kimlik bilgilerinizi isteyebilirler bunu da bilerek isteyiniz.

7. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım isteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.