eski hesabım hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarulTawhid tarafından 16 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar benim eski hesabım bug-hile sebebiyle ceza almıştı bir kaç gün evvel support'a mesaj attım cezanız bitmiştir diye geri cevap verdiler lakin bir türlü eski hesabıma giremedim mail'imden ve kullanıcı ismimden denememe rağmen sürekli karşıma 1 lvl acemi uzay pilotu hesabı çıkıyor benim hesabım 17 lvl olması gerekiyordu ne yapabilirim eski hesabımla oynamak için? "Merhaba, cezanız bitmiş hesabınız uzun süre girilmediği için pasif olmuş görünüyor şifrenizi istetip hesabınıza giriş yapabilirsiniz." Bu bana verilen cevap lakin bir türlü hesabıma giremiyorum 2. mesajıma cevap olarak "Merhaba,

hesabınızda yeni giş'i onaylamamışsınız bunu okuyup onaylamadan oyuna başlayamazsınız tekrar giriş yapın giş çıkacak onu okuyun kabul ediyorsanız hemen oyna düğmesine basınız" bunu nasıl onaylamam gerekiyor bunu onayladığımda karşıma dediğim gibi 1 lvl bir hesap çıkıyor bana yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi çalışmalar...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konular üzerinde , Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor maalesef.

Bu konuda size yardımcı olabilecek tek kişi Supporttur , Bizlerin hesaplar üzerinde inceleme yada işlem yapma yetkimiz yok.

Sorununuza gelecek olursak , Eğer Hesabınız 6 Aydan uzun bir süredir kapalı kaldı ise , 6 Ay giriş yapılmayan hesaplar sıfırlanmaktadır.

Eğer 6 Ay olmadı ise ;

Oynadığınız sunucunuz , Oynadığınız eski sunucu olduğundan emin olunuz.

Bunun dışında bizlerin yapabileceği bir şey bulunmuyor. Hile Kullanımından kapatılan hesaplar genelde sıfırlanmaktadır.

Bu nedenden ötürü de 1 Seviye olmuş olabilirsiniz.

Detaylı bilgi almak ve durumu Görüşmek için Support ' a başvurun.

Dediğimiz gibi bizim forum üzerinden hesaplar üzerinde işlem yada inceleme yapma yetkimiz yok

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.