eski hesabim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [Серега] tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Simdi benim soyle bir sorunum var. Yillar once bir hesabim vardi baya emek harcamistim gerek zaman gerek maddi olarak. Sonra is guc egitim derken cok bosladim 1 2 yil girmedim.. Tabi nickimi unuttum. Komik ama emaili de unuttum cok emailim vardi ama yuksek ihtimalle tahmin ettigim emaile kayitli. Emaile link yollattim sifre degistirmek icin ama simdi de soyle bsey cikti ki, microsoft uzun sure girmedigim icin hesabimi kapatmis email hesabimi yani. Kayit olurken kullaniliyor diyor fakat giris yaparken boyle bir hesap mevcut degil diyor. Bu yeni hesabimdan TP puanlarina bakarak buldum saniyorum hesabimi yuksek ihtimale o yani nick cok cagristiriyor ama hesabima nasil ulasacagim bilmiyorum. Eger benzer bir durum yasamis olan yada yardimci olabileecek birileri varsa mesajlarinizi bekliyorum. Sagolun

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hesabınıza ulaşmanız için maile girebilmeniz şart.

Ancak hesabın doğruluğunu kanıtlayabileceğiniz ödeme dökümleriniz vs var ise supporta başvurabilirsiniz.

İyi forumşar

[Серега] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.