ESKİ KLANLAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-BELA-_-CEHENNEM-_-] tarafından 8 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

banlı hesapların klanı kapatılsın ve klanlar minimum 2 kişi olsun

Bu anket 8 Mart 2099 23:00 tarihinde sona erecektir.
  1. olumlu

100,0%
  2. olumsuz

7,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sevgili arkadaşlar ben düşünüyorumda eskiden kalan büsürü klanlar var hep tek tükk klan dikkat edersenizde o tek tüklerde hep banlı hesapların klanları ve fazlalık yapıyor klan kuracakları engelliyorlar hesap kkapatılırken keşke klanlardada kapatılsa mesela kurmak isteiğim klan isminin aynısı var klan başkanı banlı klanda 1 kişi var iptalda olmuyor bu tür klanlar kapatılsa sizce güzel olmazmı mesela klan minimum 2kişiden olmalı tek kişilik klanlar bence kapatılsın artık bu konuyu aradım bulamadım böyle bir konu varsa kapatılabilir

WolfWar bunu beğendi.
  2. İyi fikir. (+1)

3. WolfWar

WolfWar User

Olabilir ama çokta gerekli değil +1

4. Hesabı banlanmış adamın klanı kapatılmalı katılıyorum fakat minimum 2 kişiden oluşması pek doğru gibi gelmedi bana :) . Çünkü klan başkanı unvandaki gibi değil de gerçekten "tek kişilik bir ordu" olabilir. Ve o ad ile klanı tek kişi taşıyabilir haksız mıyım? :D

[-BELA-_-CEHENNEM-_-] ve WolfWar bunu beğendi.
  5. Merhabalar,

Her zaman söylediğim şeyi sizin fikriniz içinde tekrar edeceğim. Fikir havuzu bölümünü seviyorum ve paylaştığınız fikirleri merakla okuyorum. Sizin fikrinizde değişik ve güzel bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

İyi forumlar

6. güzel fikir +1

7. Doğru ama bide böyle düşünün tek kişilik bir ordusun ama şuanda burda oynuyon her kişinin en az iki hesabı vardır eminim biri kullandığın diğeri ise kendi aramızda dediğimiz gibi ezik car ezikle kendi kullandığın car bir klanda olur ve o klan kapatılmaz şahsen konuyu açmadan önce klanlara baktımda büssürü saçma sapan klan isimleri var bir isimden 10tane klan ama değişik şekillerde mesela arkadaşlar öyle bişe olacağına mesela paşa klanı avcı klanı bela klanı darb klanı aynı klanların değişik harf ve şekillerinde büsürü var bence onlar fazlalık ve gelelim şu oyunda hiç sevmediğim bir durum daha bence iç savaş kaksın saçma geliyor savaşıcakasan git düşman şirketle savaş çok mantıklı olur hem millet rahatça kasılır hemde oyunun asıl zevki orda çıkar şahsen ben öyle düşünüyorum ama en çokta bu klan muhabbeti adam banlıysa klanınıda sil gitsin zaten banlı klanda ondan başka kimse yok

Hatta şahsen ben kendim tr3 oyuncusuyum eğerki adminlerdr kabuş ederae bende destek olurum klan için klanın kısıtlaması ve adını suporta yollasım kapatılırmı acaba adam tek ve banlı şekilde adminim cevabınızı bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2015
    Chaorrupted bunu beğendi.
  8. Haklısın katılıyorum. Özellikle iç savaş ortadan kalksın.

keşke diğer cümlenin üzerine ekleseydin ekleyeceğini. Mod gelip uyaracak şimdi :)

9. ___Rio___

___Rio___ User

Bazılarıda Klanı kumbara gibi kullanıyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.