eski konuyu kilitlediniz içeri bakarmısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _KARA_KARTAL_ tarafından 2 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elimde promosyon kodu var nereye yazıp kulanacagımı bilmiyorum demiştim

Merhaba,

Promosyon kodunun kullanımı;
    Uridium sayfası, Hesabını doldur kısmından ''Promosyon kodunu aktifleştir'' seçeneğini seç.

ama böle bi şey yok ''Promosyon kodunu aktifleştir'' yeri bulamıyom

2. Merhaba ;

O kodu siz kullanamazsınız. Kodu "DAHA ÖNCE HİÇ URİDİUM ÇEKMEMİŞ" bir arkadaşınızla paylaşırsanız %10 daha fazla uridium almasını sağlayacaksınız. Onun haricinde herhangi bir işlevi yoktur.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. işte o kodu hiç uri çekmemiş çarıma denedim (uridium sekmesi - kuponlar ) kısmından ama hata diyor (Uridium sayfası, Hesabını doldur kısmından ''Promosyon kodunu aktifleştir'' seçeneğini seç.) demişti yetkili arkadaş ama (Hesabını doldur kısmından ''Promosyon kodunu aktifleştir'') yeri yok .

4. Uridium çekerken girmeniz gerekiyor o kodu. Şimdi kullansanız bir faydasını zaten göremezsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. ocagın son haftası pazar günü çekmiştim kod ların yanında hala aktif yazıyor

6. Siz o kodları kullanana kadar aktif yazacaktır.

Keyifli Forumlar.

7. işte kulanamıyom kulanma yeri eskiden uridim sekmesine girdikmi alt tarafta küçük ''Promosyon kodunu aktifleştir'' yazıyordu şimdi yazmıyor

8. [​IMG]

Kırmızı içine aldığım yere promosyon kodunu girip sağdaki ticki işaretleyin, ardından uridium satın alımını gerçekleştirin.

Keyifli Forumlar.

9. hay sağolasın adminim teşekur ederim

10. Yardımcı olabildiğime sevindim :)

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.