Destek Eski Lf-4 vs Yeni LF-4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 20 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Şimdi herkese merhabalar;

Benim aklımda takılan mevzu şu;

Bu yeni LF-4'ler geldi benim elimde ki LF-4'lerin geliştirmesi yarıda kaldı. Bu yenilerini üretmek neredeyse imkansıza yakın önümüzde ki aylarda obsidiyene gelmesini bekliyorum yada kolaylaştırılmasını bekliyorum şimdi size sorum upgrade e devam etsem mi ?

Yakın zamanda BO3'ün gelebileceğini düşünüyorum kalkanlarada o yüzden pek dokunmuyorum.

Şimdi upgradelesem mi upgradelemesem mi bilemedim kararsız kaldım.

2. Öncelikle merhabalar Darkorbit sürekli sözde gelişen/gelişme aşamasında olan bir oyun olduğu için yeni ekipmanlar kesinlikle gelecektir, bu doğrultuda oyuna Lf-5 gelme olasılığı da var benim fikrim geliştirme yapmak yerine yeni Lf-4'lere odanklanmanızdır.

İyi forumlar.

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Lf5 geleceğini sanmıyorum ,bence bu geliştirilmiş lf4 versiyonları gelebilir sadece tahmin.
    Ben şimdi lf4leri geliştirmemiş olsa idim sanırım lf4 Hiperplazmoit – HP 212+ Lazer başına %0.5 DP desteği olanı tercih ederdim.
    Arkadaşlarımızda önerilerini sunsunlar karar verirsiniz:) Bol şans.

Keyifli forumlar.

4. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam şimdi onu yapana kadar...

En az benim şöyle bi 3 ay uğraşmam lazım 1 tanesi için.

Obsidiyenlere gelse bir bakıma olabilir.

5. Sürekli günlük haftalık etkinik görevlerini kovalamalısınız o LF-4ler için kyhalon falan lazım fakat bence yneileri efsane yapabilirseniz yapın.Uzun sürer ama zaten fulledniyseniz uğraşacak bişey kalmamıştır.

6. EFKARLI

EFKARLI User

Hocam bende ne lf-4 ne geliştirme var yani :D ama mantıken forumdan öğrendiğim kadarı ile mesela bir silahı 16. seviye yaptığınızda %6 ve bir kalkanı 16. seviye yaptığınızda %10 gelişme sağlıyor, ve lf-4 ün taban hasarı 200 ise 16. seviye lf-4 212 dir, e yeni lf-4 lerde 212 hasar veriyor zaten :D ben sizin yerinizde olsam lf-4 lerin tamamını geliştirir ve fırsat çıktıkça 16. seviye lf-4 leride yenisine çevirirdim, kaybettiğiniz bir şey yok. zaten sizde diyorsunuz yeni lf-4 leri yapması baya zahmetli umarım yararı dokunmuştur :)

Ha birde yeni yani kararsız lf-4 lerin menzili 450 iken normal lf-4 lerin menzili 600 müş, yani menzilin 1/4 kısalması yerine normal lf-4 daha cazip geliyor ^^

Son düzenlenen: 28 Ağustos 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.