Eski Müziği İsteriz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Destoryer___ tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski Müzik Geri Gelsinmi ?

1. Gelsin

78,6%
  2. Gelmesin

21,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar Hepinizin Bildiği Üzere DarkOrbit'te Herkezin İstediği Bir Şey Var.

Eski Müziğin yeniden Oyuna Gelmesidir

Peki Nedenmi Gelsin=DarkOrbit Oyuncuları Bu Müzikle Kendilerini Oyunda Daha iyi Hiisediyorlar ve Tam Bir Savaş Müziği Olur.

O Yüzden Bende Bu Müziğin Geri Oyuna Gelmesini İstiyorum Teşekkürler.

Benim Oyum Olumlu Çünkü DarkOrbite yakışan en iyi müzik budur. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2014
  2. Bence 2013'teki hali en iyisiydi. Şu an sadece kapılarda , SC - TDM ve Eğitim Arenası'nda duyabiliyoruz ...

Ama bence şimdiki müziğin kötü bir tarafı yok ... hatta EIC olanı daha bir güzel bence.

3. Ben Hiç Beğenmedim Yeni Müziği Hele Hele Eıcınki Bence Benim dediğim Müzik Oyuna Gelmeli

4. Ben de 2013 müziğini isterdim dediğim gibi ama maalesef bununla ilgili binlerce konu açıldı ama hepsi de geri çevrildi.

İnternet-PC kasmıyorsa arkaplanda o müziği açıp gene oynayabilirsin aslında çok bir sorun değil yani müzik ...

5. Kardeş eyvallah saol bende bunu arıyodum allah razı olsun :D :D Bide eski müzik geri alınmasın

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Fikir için birşey diyemeyeceğim ancak forumda büyük ebatta yazmaya devam ederseniz hesabınız engellenecek.Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Senin geri gelsin dediğin müzik oyundayken forumda çok konu açılıyordu darkorbitin müziği değişsin yeni müzik gelsin gibi bana kalırsa geri gelmesini çoğu kişi istemez

8. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Gözlerin yaşardı valla :D şu müziği duyunca kesinlikle geri gelsin :D :D +1111

9. arkadaşlar ben 2009'daki müzikten sonra gelen değişiklerde artık bu tür efektleri kapalı oynamaya başladım o yüzden benim için pek fark etmiyor . Ama olumlu oy kullandım şu anki müziği bilmiyorum dahi :D

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende sadece bilgilendirme amaçlı dinlemiştim zamanında.Oyunun müziğinden çok ben şarkı açıyorum daha heyecanlı oluyor :)

İyi forumlar

TSUNAMI•™ bunu beğendi.
  11. Epic music ac yada rock , skrillex , dj , baska oyunların sevdigin muziklerini ac cok daha zevkli oluyor maalesef donanım yetmedigi icin kasmaya sebebiyet verebiliyor :mad:

2013 de ki müzik çok güzel bence....

Son düzenlenen: 14 Kasım 2014
  12. oyun müziğine bu kadar takılmayın bence 2 side güzel ama cok isteyen acar youtubeden dinler:)

13. Rehber

Rehber Guest

Merhabalar;

Yenilikler, gelişimler, hem bunları ortaya koyan için hem de toplum için bir toplumsal gelişme, kalkınma olarak görülmeli ve desteklenmelidir.

“Her değişim yeniliğe, her yenilik de değişime kapı açar.”

Keyifli forumlar.

14. oynarken açıyorum ben ya :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.