Eski oyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 8 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bildiğiniz üzere darkorbit eskiye göre çok değişti ve bir sürü yenilik oldu
    yeni bir server açılsın test server gibi bazen açılsın ve apis zeus havoc herkül geliştirme arge pet lf4 klan istasyonu korsanlar kapılar(sadece alfa beta gamma delta olsun)aegis cidatel sperhad şarkılar, ana menüler eğitim arenası,tasarımlar hiçbiri olmasın

yeni çıktığı gibi sadece
    iris aegis cidatel sperhad dışında tüm gemiler lf3 rep 1-2-3 yaratıklar şekil falan haritalar arka plan eskisi gibi olsun lazer şekli (tasarım golinin kırmızı ve turuncu olanları sadece) vb. yeni olan bir çok şeygitsin eski oyunu özleyen de olmuştur hem

2. Merhaba ,

İyi güzel düşünmüşsünüz fakat bunlar hep birer maliyettir. Maliyetli olduğu için test server'ı sadece gerektiğinde açılıyor. Sizin dediğiniz gibi olması zor hatta eski dosyalar yani ilk çıktığı zaman olanlar durmuyordur büyük olasılıkla çünkü o kadar geriye gideceklerini düşünüp yedeğini tutmamışlardır.

İyi forumlar.

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

peki sizce olabilir mi ?

4. Merhaba ,

Dediğim gibi ilk çıktığı haline ait yedekleri olduğunu düşünmüyorum. Çünkü epey zaman geçti ve oyun sürekli yenilendi. Bu nedenle o kadar geriye dönük gerekli dosyaların yedeği olduğunu sanmıyorum.

İyi forumlar.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.