Eski Rütbe Puanlari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGøÐƒatнeя tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Eski rütbe puani hesaplama geri gelsin mi veya benzer bir sistem gelsin mi?

1. Evet

oy sayısı 14
    53,8%
  2. Hayir

oy sayısı 12
    46,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Bu oyunu yaklasik 5 yildir oynuyorum ve oyun zaman ile beraber kendini gelistiriyor eskiden olan rütbe puani hesaplamarli bence geri gelmeldir.Eskiden bot ile bir sürü insan rütbe kasmaya calsitilar ve taramlar sonucu bir o kadar insanin hesaplari kapatildi .Nasilsa artik bot diye bir olay kalmadigina göre bence erski sistem veya yakin bir sistem geri getirilebilir.Fikirlerinizi bekliyorum :D

2. Kardeşim eski rütbeler gelirse bota atilan uyari yiyen gemiler var kapatilmayan onlar tekrardan avantajli olurlar

3. Zaten eskisi gibi hesaplanıyor ama sorun nedir biliyormusunuz? Oyuncuların birer birer oyunu bırakmasıdır Oyuncu azlığıda rütbelere yansımaktadır

4. Botlardan ban yiyip kapatilmayan gemi mi kaldiki zaten eskiden rütbeler daha kolay gelisiyordu yada kasiliyordu simdi ne yapsan kar etmiyor...Ugrasiyorsun kasiyorsun bakiyorsun ertesi gün ucmus rutbeler,Eskisi gibi hesaplaniyor diyorsunuz ama yaratik kesme olsun ya da bir sekilde olmuyor yani eskisi gibi degil hani her gün insan 6 saat boyunca tallon kesemezki,birazda gerceki olmak lazim bence

5. 2.446.899

Bir sonraki [​IMG] Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 3.755.047 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Kurmay Binbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 2.364.386.

Bune arkadaşım albaylık hep yükseliyor Geçen gün 200 bin yükseldi

6. eski sistemle hesaplanırsa rütbeler dahada uçar , kesilen strouner ler lordakia lar karıştırır rütbeleri . birde rütbe 200k gibi rakamlar atlıyorsa şirkete yeni bir albay gelmiş olabilir diğer şirketlerden

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ucar tabi rutbe anca low/btrrlay haksiz rutbe kasilmalari engellenirse zaten normal denge kurulmus olur.haritada gg kapida kasilanlar normal yerini alir.eskinin geri gelmesi x2 leri yine tum gun non stop cazip yapar.buglar duzelmeli .

8. kesinlikle hayır halen var kapanmayan gemiler şuan herşey güzel bence sen nie böyle bişi istiyorsun onu sorgularım ben ? alıntı yazarak cevap veririsen bakarım

9. Ya tam 1 yıl önce olsak ben binbaşıyım şimdi uzman olamıyorum acemiye düşersem şaşırmam.

10. Kapanmayan gemiler ne kadar kaldi bilmiyorum acikcasi sadece fark ettigim olay suki rutbe kasmak git gide zorlasiyor olmasi ve bence bu durumubir sekilde duzeltmeliler hani yaratiklarin rutbe puanlarini mi attirirlar ya da bilmiyorum benzeri seyler...

11. bence rütbe kasmak cok kolay tek yapmanız gereken gayret etmek .

12. Ama şimdi bu konuya şu yönden olumsuz bakılabilir;
    Ben 250k tp 1m şeref ile yüzbaşı iken şimdi 2mil 300k tp 4.5m şeref var acemi ile yarışıyorum hergün düşebilirim. Yeni gelen görevler puanları uçurdu.

13. Yani arkadasin verdigi ornekte de oldugu gibi tam yavas yavas rutbeyi yakalyacagim dioyum ertesi gun 30k-40k fikrlasmis ve bu hergun hemen hemen boyle gidiyor yani uzun lafin kisasi bir duzenleme yapilamsi sart bence

SnowLeopard bunu beğendi.
  14. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ortada haksız kazanç var bence low kapısında bugdanda yaralanarak yaratık keserek müthiş rütbe puanı kasanlar var.

15. Aslında emin değilim ama evet oyu verdim.

16. Tom_Cat

Tom_Cat User

Sözünü ettiğin gemilerin çoğu kapatılmadı,AR-GE ve geliştirme cezası aldılar.tonlarca nps rütbesi aldılar.

17. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

öncelikle lov rütbe vermez fakat kapatılsın artık gına geldi aylardır acık düşman klanlar korkudan orda kasılıyor
    rütbeye gelince alcaksın yüzde 50 şerefi yüzde 20 destegi gemi kıskac 15 vercek etcekmi sana yüzde 85 şeref gir 5 gün kapı yap garanti 600 750 k rütbe ee hani rütbe kasmak zordu ben zor bişey göremiyorum burda

ve hala o eski sistemden kalma gemiler var hattinden fazla hemde kesinlikle o sistem olmaz

18. olmaz acaba sen eski gemiler bilmiyormsun

19. kaansakal

kaansakal User

Bot kullanıp daha sonra oyunu bırakan ve şimdi yeniden "bot kullandıgı gemiyle başlayan"(çünkü bannlamalar o zaman bot yapanları bannlayabildi) o kadar çok tanıdıgım var ki (ki bizim server kullanıcı sayısı 500 kim bilir TR serverlarında kaç kişi vardır böyle)

20. Boss struner, boss lordakia, saimon ve mordon yaratıkları rütbeden çıkartılsın Beyler hiç görmedinizmi 3.3 haritasında 3.4 haritasındaki botları adamlar sürekli bu saydığım yaratıkları kesiyordu 3.2 haritasındada botlar vardı ve struner ve lordaki dan altıkların rütbeleri sıfırlandı Ama 3.3 ve 3.4 haritasındaki yaratıklara böyle birşey yapmadılar

Bence 3.3 3.4 deki bu yaratıklarında rütbeye etkisi kaldırılmalı Eğerki hesaplamadan çıkartılırlarsa çok şey değişcek eminim

TR3

Uzaylı Kesme Sıralaması

Sadece ilk 20 gemiyi attım Bunların bot gemisi olduğu apaçık belli Burda görünen gemilerin rütbesi yüksek olanlar 3.3 ve 3.4 haritasında bota atılmıştır Rütbesi düşük olanlar ise iç savaş gibi durumlardan dolayı 3.2 haritasında bota atmıştır

Bu hesaplar bottan ceza almış olabilir ama bottan kastıkları rütbeler halen bu oyunculara rütbe puanı sağlamakta

Bunun nerden anlıyorum;

Rütbesi yüksek olanların rütbelerinin yüksek olmasının nedenleri 3.3 ve 3.4 haritasındaki yaratıkların botta rütbeye kazandırdıklarından dolayı rütbeleri yüksektir

Rütbeleri düşük olan oyuncular ise bunlarda bot kullandı fakat rütbelerinin düşük olma nedeni bir kaç sene önce yapılan Struner ve lordaki yaratıklarının rütbe hesaplamasından çıkarılmasından dolayı kastıkları rütbeleri kaybettikleri için rütbeleri o kadar yaratık kestikleri halde işte bu yüzden düşük kalmıştır

Struner ve lordaki rütbe hesaplamasından çıkarıldı çünkü bot yardımıyla rütbe kasan oyuncular bu yaratıkları milyon defa kestiklerinden fazla rütbelere sahip oluyordu Böle bir çözüm uyguladılar ancak işin 3.3 3.4 haritası kısmını atladılar Buralarada el atmaları gerektiğini düşünüyorum

Bizim klanın generali bile 2 milyon yaratık kesmedi ki yukarıdaki şahıs 7 milyon tane kesmiş Sıralamadaki paun ve şerefleride aynı sayılır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ocak 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.