Eski Turuncu Goliath

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lacivert tarafından 28 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lacivert

    Lacivert User

    Merhaba, ilk olarak bayadır oynamıyorum, başlıkta da belirttiğim gibi eskiden turuncu goliath vardı ve toplanan çöpler madenler (sınırsız gönderim sayısı) istediğimiz yerden satılıyordu. Bu özelliği olan bi tasarım varmı veya başka bir yolu varmı diye sormak istedim. Ticaret diroidi hm7 hariç dediğim gibi belirli bir sayı değil sınırsız transfer seçeneği olan.
     
    takemyhard bunu beğendi.
  2. GÖÇEBE

    GÖÇEBE Guest

    Merhaba,

    P.E.T teki ticaret modülü bu işi görebilmektedir.HM-7 ve bu modül hariç başka bir yol yoktur maalesef.

    İyi forumlar.
     
    Lacivert ve takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

    takemyhard User

    yok :)
     
  4. RAMMFİRE

    RAMMFİRE User

    Oyunun en güzel zamanlarını hatırlıyorsunuz. Yeniden başlamayın. Oyun en güzel haliyle hatıralarınızda kalsın :)
     
    org2BordoGüç ve takemyhard bunu beğendi.
  5. Lacivert

    Lacivert User

    Biraz özlem de var tabii tek cubi veya boss kris dönmek spaceball , istila vb. :) gördüğüm kadarıyla botlardan arındırılmış gibi x2 x3 haritaları yavaş yavaş geliştirmeyi düşünüyorum. Amazonda bahsettiğim özellikleri sunan darkorbit cd si satılıyor ama tabi yıllar geçti üzerinden acaba aynı o özellikleri yeni sistem de sağlıyormu yakın bir tarihte bu cd yi alıp kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
     
  6. takemyhard

    takemyhard User

    evet botlardan arındırıldı tamamen :) şimdi ultrabot moda :) haritalarda 250m x4, 250m sepron besleme, milyonlarca rsb olmadan dolaşan gemi yok :) hepsi tertemiz kastı bunları ve bot kullananlar kesinlikle cezalandırıldı :) haa bu arada bunların harhangibir şekilde hile yaptığını iddaa edersen ban yersin , aklında olsun :)
     
  7. zamanındaki 50 tl çöpe gitti yani
     
  8. Helal olsun süper açıklamışsın hocam..
     
    takemyhard bunu beğendi.
  9. s.a . pet modulune hangi lazer protokolunu almalıyım. aydınlatırmısınız
     
  10. GÖÇEBE

    GÖÇEBE Guest

    Merhaba,

    Ticaret modülü takmalısınız.
    Merhaba,

    Özgür bir oyunda insanlara bir şey demeniz sizi suçlu yapmaz.Bahsettiğiniz oyuncular illegal yollara başvurmuş olabilir veya olmayabilir burada önemli olan yapılan taramalara takılmalarıdır.Takılmıyorlarsa, maalesef yaptıkları kanıtlanamaz ve kanıtlanmadığı için de, bilirsiniz, suçu kesinleşmeyen herkes masumdur.Ve sizin bu insanlara söyledikleriniz, suçu kesinleşmeyen insanlara yapılmış iftira olarak kalıyor.Bu yüzden sizleri, oyuncuların yaptığı haksız kazançları kanıtlamaya davet ediyoruz.Zira yazılan kodlar kusursuz olamazlar.

    Burada sabaha kadar konuşsak, yine de orta yolu bulamayacağımız da bir gerçek.Ama cidden, o kadar kolay değil bazı şeyler :)

    İyi forumlar.
     
    takemyhard bunu beğendi.
  11. takemyhard

    takemyhard User

    biliyorum modum :) bi ara uluslararası siyasete merak sarmıştım :) uluslararası ticarete gelince kitlendim :) olur öyle şeyler modundayım artık :)
     
  12. Anlaşılan bi 9 senedir oynamıyorsunuz. Hatırladığım kadarıyla 2008 de çıktı bu turuncu golıathlar ve Türkiye'de satışları yoktu. Eğer oyuna tekrar dönmeyi planlıyorsanız o golinin ne kadar boş olduğunu anlayacaksınız o değirmenin altından çok sular geçti..
     
  13. elektro

    elektro User

    benim nickim öle sınırsız yani turuncu goliden kalma demekki bende eski sayılırım :)
     
    takemyhard bunu beğendi.
  14. vardı kardeş biizm serverdeki general almıştı tr5te sırf kamuflaj basmak için .D
    ama şimdi durumu ne oldu bilmiyorum
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.