eskiden çıkmış olan geliştirme indirim tarihleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •´`•»£X£ŁΛИŜ«•´`• tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın modum önceden açmış oldugum konuya yazmışsınız sistem tarafından belirleniyor diye bilmiyorduk sağolun öğrendik kaç senedir oynuyorum ben o konuda eskiden çıkmış lf4 zeus apis tarzı günleri yazan konuyu atmıştım orda geliştirmeyi görememiştim o yüzden açmıştım neyse ramazan oructan dolayı hoş gördüm güldüm başlıktaki gibi yardımcı olursanız sevinirim

2. SİSTEM

SİSTEM User

Benim bildiğim geliştirme indirim saatlerine ayrı ayrı şu şu gün şu tarihte çıkmıştır diyerek konu açılmıyor saat bazında çıkan ne varsa bu söylediğime dahildir oyunu ya siz takip edeceksiniz yda klanınız varsa başkaları saate denk gelirse size haber verecek başka türlü ne zaman çıkar bilemezsiniz kimse bilemez.

3. ***
    başlığında yazıyor geliştirme indirimi diye :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Haziran 2015
  4. SİSTEM

SİSTEM User

Bakın sayfaları tamamı ile gezmiyorum fakat bir kaç sayfada ben hiç görmedim yazdığım aynen geçerlidir ve geliştirme indirimi saatlik yani anlık bir olaydır ve o kısımda hiç yazmadı siz yanlış görmüş olabilirsiniz.

5. başlıkta yazmışlar geliştirme indirimi vb. diye ama içinde yok neyse teşekkür ederim ilgilendiğiniz için iyi forumlar. HAYIRLI RAMAZANLAR :)

6. SİSTEM

SİSTEM User

Evet başlık yanlış yazılmış düzeltilmeli haklısınız sizede hayırlı ramazanlar.

7. mod gelince bizi aydınlatırsa sevinirim :)

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Geliştirme indirimi 1 saat sürdüğünden dolayı takibi imkazsızdır o yüzden çoğu indirimleri yazmıyoruz ve biraz önce paylaştığınız link forum içinde olmasına rağmen üyelerin link paylaşımı yapması yasaktır. Ana sayfada bulunan kampanyalara yazılmaktadır.

İyi Forumlar

9. tamam teşekkür ederim iyi günler konunun kitlenmesi uygundur modum hayırlı ramazanlar bol sabır :D

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Size de hayırlı ramazanlar. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.