Eskiden oyunda olan,can ve kalkan barı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▲▲▲ПAHДOPA▲▲▲ tarafından 5 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar bir sorum olacak.Eskiden oyunda herhangi bir npc yada oyuncuya tıklayınca bir can ve kalkan barı gösteren ufak bir pencere açılıyor ve ordan ne kadar can ne kadar kalkanı olduğunu görebiliyordunuz .O çubuğa ne oldu acaba ? Kaldırıldımı ?

2. nail1454

nail1454 User

Merhaba şimdi de tıkladığınızda aynı sizde olduğu gibi üzerlerinde kalkan ve canları gözüküyor.

3. Hayır o üstteki mavi ve yeşil bardan bahsetmedim.Ekrana eklenen pencereden bahsediyorum :) Hatırlayanlar olmalı.Ben önce test serverda gördüğümü hatırlıyorum.Daha sonra normal serverlara da eklendi.Sonrasında ben uzun bir süre oyunu oynamadım ve o pencere tekrar oyuna girdiğimde yoktu.

Ama hala aklımda kalmış.O yüzden soruyorum

4. Dediğiniz nasıl bir şey bilemem ama kimin ne kadar canı kaldığını grupken arkadaşınız tıkladığı zaman grup bölümünden görebilirsiniz. Başka bir yolu yok.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bende test serverinde denendiğini hatırlıyorum ancak oyuna geçirildiysede kaldırıldı.Böyle bir özellik bulunmamaktadır.

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.