Eskiden satılmış LF-4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Önceden lf-4, apis ve zeus satılabiliyordu ama artık satılmıyor ve çok güzel oldu Gemimize herhangi biri girdiğinden bu sahip olması 3 şeyi artık satamıyor

Yeni düzenleme ile satılmıyor fakat önceden lf-4 dü apis i ve zeus u satılmış hesaplara tekrardan bunlar geri verilebilirmi? Bence verilmelidir satmanın bir mantığı yok zaten Ekipmanı satan kişi %99 gemiyi çalmaya kalkışan kişidir

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Satılamaması harika olmuş böylece hesap boşaltmanın önüne geçilmiş biz bunu 20088 yılında TR1 serveri ilk açıldığında fikir bölümüne açmıştık yeni oldu demekki.

3. Ne zaman yaptılar bilmiyorum ama yaptılar işte Şimdi ben lf-4, apis ve zeus u satılmış hesaplara bu itemleri geri verilse iyi olurdu

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Böyle birşeyin gerçekleşeceğini sanmıyorum, bana kalırsa imkansız .Ama yine de böyle birşeyin ısrarla gerçekleşmesini istiyorsanız güncelleme ve fikir havuzuna konu açabilirsiniz.Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyeceğim .

Konuyu kilitledim.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 19 Şubat 2015
    *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.