Eternal Bug Oyun Açığı!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve DAĞLI_06 tarafından 1 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DAĞLI_06

DAĞLI_06 User

Merhaba;Geçen hafta yapılan eternal bugu,oyun açığını kullananlara yönelik yapılan banlamalarda sadece gemilerin şeref puanları silindi ve 1 hafta kapatıldı bu nasıl bir adalet sistemi DarkOrbit bu mudur yani adamların milyarlarca milyonlarca kastıkları rinusk,takipçiler,uridiumlar,tecrübe puanları,IAC ve diğer malzemelerine dokunulmadı üstelik bu eternal oyun açığını kullananlar dalga geçiyorlar oyun chatinden,sosyal medyalardan pişkin pişkin sadece şeref puanlarımız silindi diğer malzemelerimize,tecrübe puanlarımıza bişey olmadı diye alay ediyorlar utanmadan bide üstelik hala ban yemeyen gemiler var ve bunlar hala sıralamada gözüküyorlar.Ben rütbe,sıralama kasan biriyim ve benim gibi kasan nice bir sürü oyuncular var ve millet bu durumdan sıkılmış ve çoğu oyunu bıraktılar diğer kalanlarda bırakma noktasına gelmiş durumdadırlar DarkOrbit bu duruma tam olarak ne zaman elini uzatacak sizlerden ricam bunu gerekli mercilere siz sayın forum yetkilileri özellikle bu yazdığım şikayet metnini iletmenizi bu konu üzerinde siz değerli forum yetkililerin merkez ekibe baskı yapmanızı istiyoruz sürekli,bu sorun,adaletsizlik çözülene kadar umarım ümitlerimiz tükenmeden bu sorun çözülür.İNŞAALLAH Emeklerimiz harcadığımız paralar boşa gitmez bu bir yenilen kul hakkıdır hakkımızın yenilmesine müsade etmeyin bu durumu merkez ekine bangır bangır seslerimizi duyana kadar iletmenizi istiyoruz bu şikayetimi önce tüm klan arkadaşlarım ve DarkOrbit oyuncuları adına yazıyorum.
    Saygılarımla...

BaMbUlBeee, BUKANN ve tryhardD bunu beğendi.
  2. tryhardD

tryhardD User

Maalesef ceza vermeyecekler umurlarında değil bunu artık kabul etmeliyiz elimizden tek gelecek şey her yerde oyunu kötülemektir. Kendi GİŞ kurallarına uymayan bir şirketten bahsediyoruz...

3. genealelal

genealelal User

@YARGU eternal bugu yapanalr grupba alıp kastırdıgı hesaplar kapanacakmı pekı ceza gelecekmi bunlarada birde hesaba baya bir süredir giriş yapmayıp banlardan sonra gırıs yapan 1 2 oyuncu vardı bunlarada bir ceza yaptırımı uygulanacakmı sportta belirtmemiz gerekırmı ?

4. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Merkez ekibe gerekli bildirimleri biz TR ekibi olarak yapabileceğim işlemleri sağladık. Merkez ekip tarafından gelen açıklama buradaki linktedir. Gelecekte de cezalandırma işlemleri olacağından bahsedilmektedir.
    Yargu FM Takımdan ayrılmıştır. Eğer ki elinizde ilgili kullanıcının video resim veyahut başka bir belgesi varsa Support ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

İyi Forumlar.

.Mephistos. bunu beğendi.
  5. genealelal

genealelal User

bu gruptan kasılan hesaplar hayla devm ediyor birşey olmamış gibi ben sunu soruyor baska ban dalgası gelecekmi bunlara özel gruptan kasanlar için
    bir diger mevzu adam zaten ne kasmıs goruyorsunuz bunun kanıtını atmamam gerek yok ıd atım baksınlar ne kasmıs fark edecekler zaten

6. -gemi2012-

-gemi2012- User

mazeret değil sonuç bekliyoruz

7. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Benim yapabileceğim her türlü şeyi yaptım, geri kalan her şey merkez ekiptedir.

İyi Forumlar.

8. Oyun açığı kullananlara ödül verdiler ne banından bahsediyorsun :D

Sınırsız ban yemeleri gerekirken 2 hafta ban atıyorlardı şuan ki durum 1 hafta ban yediler ;)

Ödül olarak ise TP ve kasdıkları kaldı :D

Oyunda GİŞ diye bir şey var ne işe yarar nedir bir sır perdesi :D

9. titans___

titans___ User

eternal bugu ile kasılanlara bile ceza verilemiyor tren yapıp geziyorlar bunla ilgili servırda 3-5 ban gelse yapamazlar bunu da içerden bilgi alıyorlarsa onu bilemem geçmişte TS lerde tarama var diye konuşulduğunu duydum da hani şimdi değiştiyse bilemem .

10. Merhaba,

Takım arkadaşımın da belirttiği gibi biz elimizden geleni yapmış durumdayız. Beklemede kalınız.

İyi Forumlar.

11. Botlar için yeni kutu sistemi geliyormuş sanırım... Eğer öyle birşey varsa ;
    1- Botlar artık kutu toplamıyor ki. Bununla uğraşmıyorlar çok geliştirdiler yüzsüzlüğü, gruplar trenler vagonlar vs...
    2- Teknik ekibin elinden böyle şeyler geliyor madem botları tespit eden sistem geliştirseler daha iyi olmaz mı ?

tryhardD bunu beğendi.
  12. Modum benim merak ettiğim bir soru var her oyunlarda bazı zamanlarda adminler oyuna girer ve uygunsuz hile bug davranışında bulunanları cezalandırır..

Tabi oyun ismi vermek yasak olduğu için söyleyemiyorum fakat..

Neden darkorbitte bir admin oyuna girip oyunda ki trencileri vagoncuları görüp ceza vermiyor neden görmezden geliyor?

13. Eskiden (2008-09-10 civarı) DO da da vardı ama şimdi banlama yetkimiz yok sadece raporlarız diyorlar ama bilmiyorum yani

14. bu işlem suistimal edilebilir tabi tam bilemiyorum ama benim demek istediğim bizzat merkez ekibin sirf bu iş için bir eleman tutması ve oyunlara girip oyunu kontrol etmesi böyle birşey olabilir

15. Evet suistimal edilmişti de zaten. Tr1 de kafa klanlardan birinde bulunan bir admin savaş halinde bulundukları klanlardan bir çok oyuncuyu banlamıştı. Belki o gibi sebeplerden ötürü yetkiyi kaldırmış olabilirler. Zaten yetki sahibi birinin oyuncu olmaması taraftarıyım, yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemesi açısından.

Dontforgetme bunu beğendi.
  16. Merhaba,

Görmezden geldiğimiz bir durum söz konusu değildir ben ve diğer admin arkadaşlarım siz görmeseniz de haritalarda olabiliyoruz bunları tespit edip banlama yetkimizin olmadığından dolayı tespit ettiklerimizi sadece raporlayabiliyoruz. Daha öncesinde tüm takımlarda yaşanan suistimal edildiğinden dolayı böyle bir karar alındı ve bu yetkinin geri verilmesi için elimizden geleni yapmaktayız sizlerle beraber bizlerde bu oyunun daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz ve daha iyi şekillerde oynayabilmeyi istiyoruz.

İyi Forumlar.

Dontforgetme bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş