Eternal Kapısı 98-154 Dalgalarını Bilen Var mı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Shsuahabw tarafından 11 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Shsuahabw

Shsuahabw User

Merhabalar ebedi kapı yapmayı düşünüyorum hem etkinlikteki görevo tamamlıcam hem de uri kasmış olurum ama daha önceden hep 98 e kadar yapıyodum uri için bu sefer 154 e gelicem 98 den sonraki strokelight barrage ne kadar seref veriyo ve talonlar ne kadar vuruyo şeref destwgi alsammı diye düşunuyorum eger ki gelmesse yaparken yapan arkadaşlar hatırlamıyolarsa ortalama bir değerde söyleyebilirler

2. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız tekrar düzenlenmiştir.

İyi Forumlar.

3. 154 dalgaya gelmene gerek yok.98 de patla yine kapıyı yap 98e kadar.bu şekilde bitiyo görev.

4. Shsuahabw

Shsuahabw User

Peki ilerde seref için yapmam gerekirse şeref ne kadar veriyo biliyo musun youtubeda izledim baya şeref alanlar var 400 e falan gelmişler ne kadar vuruyo acaba yaratiklar herkes berserker ile yapiyo

5. 300 de tallon 1.2-1.3 milyon civarı vuruyor.stroke ise çok güzel şeref veriyor rahat ol.her bölümde aldığın ödüller diğer bölümde ya ikiye yada 4 te 3 ü kadar katlıyo sanırırm ona göre hesapla ne kadar şeref gelir.şp yi etkileyen bir sürü yan etken var .güçlendiriciler orcustaki modüller vs.o yüzden şu kadar veirr desem sana vermez sonra yalancı diyebilirsin bana.ama şunu söyliyeyeim şeref kasanalar bu gibi durumlarda %50 tp şp çekiyolar çetten duyduğum kadarıyla.