etginlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 33_ŦцЯкKoмαηdoSµ_33 tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar dun etginlik vardi kutulardan baya seyler vardi biliyorsunuz ben dun 2,8 hangra peti acdim hemi ts de sohbet ettim hemde pet topladi saka maka 2 -3 bin kasdi peki bot kulan kisiler 50 bin den bahsediyor dogrumu bilmiyorum ama ayip simdi sunu merak ediyorum temiz oynayan oyuncularin ne sucu var burda
    tamam hileyle kasan kisilere geregini yapsinlar ama bizim sucumuz ne onu cozemiyorum
    bir cok kisi yazmis katlayici aldim sunu aldim bunu aldim

ben dun ts de dedimki darkobrit hileciyi bahane edip bu kutulari kaldirir ve sasirmadim yeni oyuna girdim kalkmis bunu yine yaptiniz pet gununde

vallaha ben birakmayi dusunuyorum zaten 2009 den berli para veriyoz ama bugunki olay tadini cikardi 50 kisinin yaptigi seyi kompile temiz oynayan bir cok arkadasim eminim buna neyse birsey demiyorum kolay gelsin

[jeT_lİ] ve WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Haklısın sonuna kadar arkandayım !

3. Bizim suçumuz bu oyunu oynamak. Adamlar kurallarıyla kendini sağlama almış yoksa herkes dava etse şirket batar.

WolfWar bunu beğendi.
  4. bak şimdi kardeşim her 50bin toplayanı botçu ilan etmen yanlış.ben dün akşam satt 22 civarı başladım toplamaya 4 saat gibi zamanda 10bin küsür topladım.dün gece sabahlayanlar olmuş.sen uyurken onlar toplamış.bana zor geldi.sabahlamadım.düşün şimdi saat 18 gibi kutular gelmiş.saatte 3-4 bin topladığını düşünsek 12 saatte ne yapar.adam gündüz de devam etmiş olablir.hile kullanan kiilerde olabilir ona bişey demiyorum.hakkıyla kazananları suçlamayalım lütfen

WolfWar bunu beğendi.
  5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Resetten sonraki değişiklikleri lütfen yeni konular açıp tartışmayınız. Gerekli bilgilendirme duyurular bölümünde yapılır lütfen bekleyiniz. Ayrıca gelen değişiklikleri BURADAKİ konuya tartışmadan ve usluplu bir dilde belirtiniz.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.