etki savaşı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^gam€^ow€r^^ tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etki savaşı başlayalı 2 gün olmustu vru nun puanı 51 mılyonlardaydı mmo ve eıc nın ki 2-3 mılyonlardaydı şimdi 2 hafta oldu vru nunki 57 milyonlarda bu nasıl oluyo 2. günde 51 milyon yapıyo 2 haftada 6 mılyon yapıyo neye gore verilmiş bu puanlar..

2. Merhaba ;

Her kişinin kasılması şirketine etki eder. Demek ki şirketiniz de ciddi anlamda kasılma düşüşü var. Bir sorun olduğunu düşünüyor iseniz Support'a başvurunuz.

Keyifli Forumlar.

3. benim şirketin puanı düşük olması sorun değil, vru etki savaşının ikinci gününde 51 mılyon yapıyo iki haftada sadece 6 milyon yapıyo bunu anlıyamadım şu anki puanı 57 milyon tabi küsüratları var yazmıyorum 3 şirkette 2 haftada ortalama 6 ile 8 milyon arası puan yapmış bu normal ama vru daha ıkınci gunde 51 mılyon daydı şu an vru 57 milyon,mmo 8 mılyon ,eıc de 6 milyon larda puanları bu kadar fark nasıl oluyo 2 günde...

4. İlk başta herkesin nüfus sayımı yapılıyor bir miktar puanla hesaplanıyor sonra oyuncuların kasılmasıyla etki savaş durumuna bonus kazandırıyor.En azından ben böyle biliyorum.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet bu kasılmak ile alakalıdır benim oynadığım serverda ise 2 gün önce bulunduğum şirket düşüşteydi nerdeyse 2-3 mil fark olmuştu ama bu gün baktım kapanmasına az kalmış bu oyundaki yoğunluk ile alakalıdır kimisi devamlı kapı yapıyor yada rakip oyuncu kesimi yapıyor olabilir yani oyundaki her aktivitenin çok büyük etkisi vardır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.