Etkinlik : Ayaklı Kutular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DİИÇЄЯ tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam arkadaşlar , iyi forumlar !
    Yeni bir etkinlik düzenlenmesi fikriyle burdayım . Darkorbit'te birçok çeşitli etkinlikler olmakta bende aklıma gelen bir fikri ortaya atıcam inşallah hepiniz desteklersiniz ve gerçekleşir .

Bildiginiz üzere oyunda avantaj kutuları var . Bu kutular içinden çıkan şeyler ekstra enerji ,uridium , credi , cephane vb. şeyler gelişmemiş gemiler için gelişmek için güzel bir yol olan avantaj kutularını farklı bir boyuta taşıyarak etkinlik haline dönüştürebiliriz .
    Yaratık şeklinde avantaj kutuları olucak . Yaratığı keserken credi ve uridium kazanırken yaratıktan çöp yerine 5 tane avantaj kutusu düşücek ve ganimet düştüğü durumda apis ve zeus parçası çıkma şansı %50 yüksek olabilir .
    Bu sayede hem tecrübe puanı kasarken uridum , credi , cephane galaxy enerjisi alabiliceğiz .
    Önceden bunu yaparken buyuk zamanımız kutu aramakla geçiyordu şimdiyse hiç zaman kaybetmeden hem kutu toplamış kadar avatajlı olucaz , hem de tecrübe puanı kazanacağız.
    Desteklerinizi , görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum hepinize .

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu yapı itibari ile güzel ama geliştirmelisiniz diye düşünüyorum konunuzu anket şeklinde tekrar açarsanız kimlerin ne istediğini en azından yorumların dışında görebilirsiniz konuyu kapatıyorum yeniden anket açarak fikrinizi lütfen yeniden oluşturun kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.