Etkinlik Bileti Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kadir7751 tarafından 30 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kadir7751

kadir7751 User

arkadaşlar bu etkinlik biletini satın almayı düşünüyorum.Ücretsiz kısımdaki bütün görevleri bitirdim.Şimdi ben etkinlik biletini alırsam tekrar görev yapmam gerekecek mi yeni ödüller için, yoksa ilk kısımda zaten görevleri yaptığım için direkt ödülleri mi alacağım?

2. NexoNeoNow

NexoNeoNow User

şu an 22 de 22yse hedefler kısmına girip 2.kısımdaki ödülleri toplıycaksın o kadar tekrar göreve yapmana gerek yok

3. Hey!Canlı

Hey!Canlı User

tüm görevleri tamamlamış olsan bile bileti alırsan direkt olarak battle pass odullerı hesabına yüklenir herhangi bir şekilde baştan yapman gerekmez

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bitirmiş olduğunuz etkinlik görevlerinin "Bilet" bölümünde olan ödülleri de alacaksınız. Görevleri tekrardan yapmamaktasınız. Unutmayınız ki bileti aldıktan sonra oyun içerisinde Hedefler bölümünden "al" demeyi unutmayınız.

İyi Forumlar.