Etkinlik Bitimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve roccokarasaplı tarafından 31 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. resmi duyurularda şöyle yazıyor;

''Kaos Parçaları ve Savaş Bileti Anahtarları 1 Haziran 23:59'da (YSS) hesaplardan kaybolacak.''

bende bu yüzden yapabileceğim kadar hedef yapıp 1 haziran sonuna doğru savaş biletimi alırım diye düşünüyordum bi baktım hedefler kısmı gitti :( tam 24 hedef bitirmiştim. son 2 hedef bitirip anahtarlarımı almayı planlıyordum.

şimdi savaş bileti alamayacakmıyım yani ?

2. ah moderatörler ahhh sizin yüzünüzden gitti modüllerim. şimdi biraz araştırdım. resmi duyurularda aynen yukarıda yazdığım gibi yanlış yazmışsınız. bi kelime yanılttı bizi bak. bende resmi duyurularda savaş biletini okudum yanında da 1 haziran 23:59 u gördüm heh dedim daha savaş bileti alınabilcek galiba halbuki orda denmek istenen ''savaş geçiş anahtarı'' imiş savaş bileti anahtarı değil..

3. kardeşim ne olursa olsun etkinlikten 1 gün önce bitir görevini vs. ne varsa ne alacaksan yoksa çok aglarsın bizim modaretörler pek bi işlevi yok şu an bakım var oyunda ama bir bilgi bile yok forumda yabancı forumdan ögreniyoruz

4. wiladew

wiladew User

malesef alamıyorsun bende de aynısı oldu savaş bileti
    ayrıca saatlerdir oyun takvim ekranından ileri gitmiyor.ön belleği temizle çerezleri sil bilgisayarı modemi resetledim ama yok oyuna giremiyorum

5. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Bu konuda ne yazık ki yardımcı olamıyoruz.
    İlgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.
    Etkinliğin uzatılmasıyla beraber konuyla ilgili detaylı açıklama duyurumuzda yapılmıştır.
    Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi oyunlar dilerim.

6. giden gitti, konu kilitlenebilir. yanlış yazılmışa dikkat çekmek istemiştim.

7. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Durumunuz için üzgün olduğumu belirmek isterim.
    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.