Öneri Etkinlik En Kısa Zamanda Kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazytr123 tarafından 13 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Galaktik Çekişme Etkinliği Kalsın mı Kalksın mı?

1. Kalsın...

2. Kalksın!!!

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crazytr123

crazytr123 User

Arkadaşlar Galaktik Çekişme Etkinliğinin hem ödüllerinin yetersiz olması, neredeyse ilk 3 sıradaki en üst seviyede oynayan arkadaşlar dışında hiçbir elit arkadaşlarımıza, hem de arada harap olacak, etkinliğin yemi gibi görülen, büyük ihtimalle oyunu bırakma mesabesine gelecek veya bırakacak benim gibi yeni başlayan düşük seviyedeki arkadaşlara hiç bir faydası olmaması sebebi ile kaldırılmasını öneriyorum. (Şimdiden 12 kişi bıraktık diyebilirim)

Etkinliğin mantıklı bir boyuta getirilmesi için bir çok tavsiye yazılabilir, yazabilirim. Ama bugüne kadar okuduğum formlarda da kendi yazdıklarımda da modlarımızın birşey yapamadığını bildiğim için yazmaya gerek duymuyorum. Yalnızca tek talebim siz okurların bana destek vermesi ve modlarmızın bunu ivedilik ile üst yöneticilere iletmesi. 31 Mayıs'a kadar oyuncu kalmayacak yoksa.

Desteklerinizi beklerim..

SoN_TürK_ ve Mineral bunu beğendi.
  2. SELOCAN

SELOCAN User

aynen kaldırılsın ; az önce dikkat ettim de düşmanı tıklayamadan düşman direk bana sıkıyor o kadar yaratık içinde sürekli hareket halinde olmama rağmen anlıyacağınız tutucu program kullanıyor bir çok oyuncu nasıl olsa banlama yok diye,bu etkinlik boyunca sadece maden zenginleştirme yapıp çıkarım en fazla,zaten ödüllerde tat vermiyor oto culara yem olmayada değmez işin garibi ben 22 pro 11lvl 10 iris 6 yeni kalkan gerisi normal kalkan lı modüllü solace gemi 5 saniye dayanmıyor yeni ve gelişmelte olan gemileri düşünmek bile istemiyorum kolay gelsin arkadaşlar.

Son düzenlenen: 13 May 2020
    SoN_TürK_ ve crazytr123 bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlikler ve içerikleri Merkez Ekip tarafından seçilip getirilmektedir. Bu sebeple Ülke Takımları bireysel hareket veya Server etkinlik istemiyor gibi durumların gerçekleşmesi mümkün değildir. Getirilmiş olan etkinlikler Serverler arası bir etkinlik olup genel olarak herkesin erişebildiği bir etkinliktir.

İyi Forumlar

SoN_TürK_ bunu beğendi.
  4. 01oguzhan

01oguzhan User

nasıl olduğu hiç mühim değil ben de bıraktım oyunu bırakmam darkorbit için en iyisi bu bırakmak

karakule26, SoN_TürK_ ve crazytr123 bunu beğendi.
  5. lllecelll

lllecelll User

aynen katılıyorum 5.3'te nefes aldırmıyorlar :mad: başka haritaya gidiyorsun yine aynı ne yani etkinliğin bitmesini mi bekleyeceğiz.

6. Etkinlik bitene kadar şimşek vega ile takılacağım , kaçabilmemin tek yolu bu. 5-3 konusunda bir şey diyemeyeceğim etkinlik görevleri sebebi ile bende istemeye istemeye bir çok oyuncuyu patlattım yapacak bir şey yok 5-3 bunun için en iyi yer :/ Etkinlik bitene kadar pvp ve 5-3 ten uzak durup , şimşek vega ile gezinmeni öneriyorum . En az hasarla atlatırsın bu etkinliği ;)

crazytr123, SoN_TürK_ ve lllecelll bunu beğendi.
  7. lllecelll

lllecelll User

tavsiyen için teşekkürler :rolleyes:

crazytr123 bunu beğendi.
  8. crazytr123

crazytr123 User

Hocam bizim için bu etkinliği en az hasarla atlatma diye birşey yok maalesef. 5-3, 1-3, 4-5 haritalarına gidemedikten sonra oyuna girmenin de bir anlamı yok benim gibiler için.

9. akeyra

akeyra User

Etkinlik süper hatta keşke ekstra görev eklense 5*3 haritasında 200 300 kişi öldürme diye bot oyuncularına zulüm oldu bu etkinli ksüper oldu.

10. 2 yıldızlı gemiden 200 300 k yiyil 2 vuruşta öldüğünde görürüz ;) o zaman da bu kadar süper dersin kardeş :)

muhbirler bunu beğendi.
  11. ℓαηeт

ℓαηeт User

son zamanlarda cikan etginliklerin yuzde 80 otoculara yaradi zaten ben katilmadim 4,4 cikdim Adam daha gormedim Adam beni kesdi ema kamu yaptim yine kesdi oyun hatasi dedim yine ayni kisiler ayni gemi porgami acmislar yine kesdilm ben suan izeliyorum oyunu sizde oyle yapin beli bir sure sinir olmasiniz .DD

12. Etkinlik bitene kadar mecburen beklemeniz gerekecek.

Bu etkinlik büyük oyuncu ve klanlar içindir.

Herkes bu etkinlik sayesinde pwp çıkıp savaşıyor bolca.Neredeyse pwp de her gün savaş oluyor benim serverim 1/5

Katılmak istemiyorsan yani ekipmanların yetersizse ay sonunu beklemen gerekir.

Beklerken oyundan çık demiyorum kapıların varsa onu yap yaratıkları portta kes vesaire.

lllecelll bunu beğendi.
  13. crazytr123

crazytr123 User

Kardeş o senin düşüncen saygı duyarım. Ama tek tavsiyem bubkadar bencil olma.

lllecelll bunu beğendi.
  14. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

bu oyunda herkes bencil hepiniz kendi keyfinize hangisi uyuyorsa onu istiyorsunuz sen dün başladın diye 2-3 yıldır oynayan adamın pvp etkinlik beklemesi yanlış bir şey mi?belli haritalarda puan kazanılıyor bu haritalar dışındaki temaslarınız her gün başınıza gelebilecek şeyler anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama bu bir savaş oyunu.4-x de klanımla beraber savaşmak beni mutlu etti npc keserken bu kadar eğlenmiyorum böyle etkinlikler yokken böyle savaşlarda dönmüyor haritalarda lütfen kendi açımızdan bakmayalım sadece olaya.

15. bunlar eskiden oynasaydı napıcaktı acaba bu kadar kolaylıklar mevcutken :D N/A oyuncu tipi bi bitmediniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2020
    Grandmaster. bunu beğendi.
  16. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

x-1de 500uri kasmadan x-2ye atlayamamak çok iyi günlerdi stresliydi ama daha çok eğleniyorduk :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2020
  17. akeyra

akeyra User

Hoşuma gider kardeşim ben senelerdir oynuyorum hiç bu kadar ağır savaşlar görmedim dün 4-4 'te bulunan bir klan istasyonu için yaklaşık 100 gemi savaştı buradaki görüntü muazzam oldu video kaydı aldım düzenlemeler sonrasında paylaşırım. Birisi gelip beni 200 -300k vurup kesti diye gidip oturup ağlamıcam , elbette bu oyundan senden iyilerde olacak kötülerde.

Bunun bencillikle alakası yok , bu etkinliğe sinirlenecek olan varsa bir takım program kullanan kişilerdir kesinlikle çünkü program bu etkinlikte olan biteni hesaplayamaz kaçamaz ancak bir kişi hangi saatte yoğunluk var hangi saatte nerede olması gerektiğini bilir orada takılır sürekli de ölmez. Sen gidip en yoğun saatlerde pvp savaş haritalarında kutu toplayayım diyemezsin çünkü saçma olduğunu anlarsın ama program kullanan kişinin programı bunu bilemez.

Bir not daha ekleyeyim şahsen 17 level için verilen koruma olayı tüm şikayetleri egale eder kardeşim daha önce hiç böyle bir fırsat tanınmamıştı yeni başlayan oyunculara mükemmel tolerans gösteriliyor. Biz şirketin ana haritasından x2 haritasına gidene kadar sürekli savaş içinde oyun oynayarak hesapları bu seviyelere getirdik. Adam 3 kere ölmüş gelmiş 5-3 te palladium topluyor kimse de saldıramıyor daha ne istiyorlar anlamıyorum.

18. Asıl bu etkinlik program kullananlar için şölen. Oto tıklama kamuflaj görme uzaktan ateş etme maşallah!

19. ÐerÐo

ÐerÐo User

bu etkinliğe karşıyım düşük gemileri düşünmeyerek böyle etkinlikler sadece insanları oyundan sogumaktan bişey yaramıyor

20. akeyra

akeyra User

Ben bahsettiğim program şu otomatik olarak gidip haritada npc kesiyorlar ya o programlardan, diğer dediğin programları duyuyorum ama denk gelmedim ya da geldim fark etmedim. Genelde kayıt altında oyun oynadığım için denk gelirse de onun sonu olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.