Öneri Etkinlik En Kısa Zamanda Kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazytr123 tarafından 13 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Galaktik Çekişme Etkinliği Kalsın mı Kalksın mı?

1. Kalsın...

2. Kalksın!!!

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hahah ağlayan kim kardeşşş
    Senelerdir oynuyorum diyorsun sanki biz dünki oyuncuyuz . Bak hele bi de bize oyunun eski halini anlatıyor
    Videonu 4 gözle bekliyorum kardeşim 5 farklı hesaptan dislik basmak için ;)
    Evet kafanda çok dar bir bakış açısıyla kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun
    Şimdi adam keser buna bir şey diyemem adam da rütbe atlaması lazım gel gör ki hasar verme görevi olduğu için adam tum haritalarda bu görevi bitirmeye çalışıyor .
    Onun için diğer oyuncular hasar görüyor
    Aklınca bir şeyler yazmışsın yok pvp koruması bilmem ne belki adam pvp de takılmak istemiyor o zamanda 20 kere de kesilse koruma gelmez ve adam oyun oynayamayacak hale gelir .
    Iyi bir gemin olabilir . Iyi gemi yapmak cok da zor değil 2000 3000 saatte çok iyi bir gemi yaparsın
    Şimdi sen burda gücsüz gemileri bencil bir şekilde düşünmeyebilirsin
    Ama ben düşünürüm . 1 adam rahat oynaması için günde 10 saat oynuyorsa 30 kere patlamasi gerekir koruma için bu da 4 x e gidip gelme felan 1-1.30 saat eder
    Zaten o kişinin buna sabrı kalmazki
    Yani sen diyoesunki bu gemi 10 saat boyunca hangarda çayını yudumlayıp irislerini seyretsin ha .
    Güzel bir düşünceymiş helal olsunn ;) brrravvvooo :)

2. Ben çok denk geldim onlara işte.

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Lütfen forum içerisinde tartışma ortamı yaratacak mesajlardan kaçınınız. Yukarıdaki mesajlarımızdada dediğimiz gibi Etkinliğin kaldırılması veya değiştirilmesi söz konusu değildir. Etkinlikle alakalı bildirimlerinizi lütfen Geri Bildirim konusuna yapınız.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.