Etkinlik görev süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 30 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben etkinliğin 4. görevinin bir kısmını yaptım.Bu görev etkinlik süresi bitince de bende kalır mı?
    Eğer kalırsa pazartesi günü pet alacağım.Görevden 15 milyon tp gelecek.Bu durumda pet görevden 1.200.00 tp alıp direk 5 lvl olacak.Böyle birşey mümkün mü?

2. ben geçen senden örnek veriyim 2. görevdeydim etkinlik sn gününde oyuna tekrar başlamıştım 2 hafta falan durmuştu yani bildiğim kadarıyla iptal edilmediği sürece kalıyor

3. Merhaba ,

Kesin birşey söylemek zor yani süre bitince iptal olabilir de olmayabilirde. Görev iptal olabilir , belli bir süre yada bitirene kadar kalabilir kesin bilgi olmadığı için olasılıkları yazabiliyoruz.

İyi forumlar.

4. İptal etmediğin sürece sende kalıyor. Bende 1 ay felan beklemişti görev.

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Değerli DarkOrbit oyuncuları,

Son zamanlarda özellikle "Bedava Uridium", "Bedava Kredi" gibi vaatler ile oyuncuları dolandırmayı amaçlayan web sitelerinin ortaya çıktığı gözlemlenmektedir. Böyle asılsız ve gerçek dışı vaatlere itibar edip bilgilerini paylaşan kullanıcıların hesaplarını çaldırmaya varan kayıplar yaşaması kaçınılmazdır.

Bu bağlamda DarkOrbit Türkiye ekibi olarak sizlere bazı hatırlatmalar yapmak istiyoruz;

- "Bigpoint anlaşmalı sitesi", "Bedava Uridium", "Bedava Kredi" vb. gibi vaatlerle sizden hesap bilgilerinizi talep eden sitelere itibar etmeyiniz, bilgilerinizi kesinlikle paylaşmayınız.
    - Herhangi bir DarkOrbit görevlisi yada DarkOrbit Uridium satışı yapan web sitesi sizden kişisel bilgilerinizi talep etmez. Böyle bir talep ile karşılaştığınızda bu talebi reddedip derhal destek birimimizle irtibata geçiniz.

Daha güvenli bir DarkOrbit deneyimi için bu gibi durumlarda bizlerle irtibata geçmenizi rica eder, işbirliğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

DarkOrbit Türkiye Ekibi

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bizlere bildirilen açıklamalardada olduğu gibi etkinlik süresince geçerli olduğudur.Bizler bunu bilir bunu söyleriz.Daha fazlasını etkinlik bitince sizlerle birlikte bizlerde öğreneceğiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.