etkinlik görevi hayalet uçuşu yardım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=UsEr_HiT=- tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba,

bu görevde 25.000 cubikona hasar ver
    50.000 battleray hasar ver
    son olarak deadly battleray bu nedir yapamıyorum

2. WightPro

WightPro User

deadly battleray pvp haritalarında var ama bende onda takıldım yapamıyorum

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Pvp hartalarında gezen battlerayı kesmeniz gerekmektedir.Fakat ilk olarak instadan çıkarmalısınız.Bunun için interceptorleri kesmelisiniz.

İyi forumlar

4. daha öncede kalkanı yok ederek Battery kestim ama 75.000 olan görev neden olmuyor

5. kursat_822

kursat_822 User

oyle bı gorev yapmıssınız kı deadly e 45k hasar verene kadar en az 20 kere kesıldım daha 30k hasar da var ondada 20 kesılsem ne anladım ben bu gorevden

6. kaansakal

kaansakal User

bu yaratık sadece 4-1 4-2 4-3 4-4 4-5 haritalarının birinde rastgele bulunur kesildiği zaman harita değiştirir.Oyundaki ekranda "Battleray bildirimi göster" yazısını aktif ederseniz deadly battleray çıkınca bildirim mesajı gelir üste.Bu yaratığın yanına gidin sonra yanında interceptorlar olucak ve deadly battleray üstünde de beyaz bir "insta" denilen kalkan olucak siz bu interceptorları kestikçe o insta kalkan düşecek sonra istediğiniz gibi vurabilirsiniz kalkan düşürmeden vurursanız göreviniz işlemeyecektir.

bugrahansezgin ve -=UsEr_HiT=- bunu beğendi.
  7. Teşekkür ediyorum aydınlatıcı oldunuz

8. Sağolsun düşman oyuncular sürekli bizi patlatıyorlar, herkeste deadly battleray e sıkınca daha çok interceptor çıkıyor, o yüzden tek başınıza yapmanızda fayda var.

9. Merhaba,

Bütün görevler kolay olursa bu işin zorluğu nerede, biraz zorluk olacak ki kapışma olsun sanırsam deadly battleray koyulma amacı da pwp haritalarının az da olsa hareketlenmesidir bana kalırsa.

Konu çözüme ulaştığı için kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.