Etkinlik Görevi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve titans___ tarafından 12 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

HASAR AL GÖREVİ

1. İPTAL EDİLSİN

100,0%
  2. NPCLERE HASAR VERME GÖREVİ GELSİN

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. titans___

titans___ User

400.000 Hasar Al
    1 saat boyunca hiçbir oyuncuya hasar verme .
    Bu oyunda bu şekil görev olmasını doğru bulanlar cidden saçma kendi şirketim geldi kesdi hani bu tür düşmanla da gelmedi , kendi etrafında dönüp duruyorsa zaten sıkıntılı kişi olduğu için ekside yesem kesecem o hareketi yapanı anca porta istasyona kaçar , hani gemin güçlü eee banane diyim de hani elimi kolumu bağlıyor bu görev ben neden bu tiplerin yaptıklarını çekmeye mahkumum bir de oyuna laf ettirmeyen toz kondurtmayanlar ciddi olarak zeka geriliği olduğundan değil aptal, mal , mankafalıklarından da değil , aşırı zekiler eleştirenleri kızdırıp forum banı almalarından zevk alma hobi olarak yapıyorlar , diye düşünüyorum.

Her şekilde yücelerin yücesi oyunu eleştirmeye hakkım olmadığını cidden düşünüyor olamazlar, eleştiriden münezzeh çarpılırsın uslüpdan ban aldım hesabı kapattılar hani oyuna giremedim küfr etmedim kimsenin aile bireyine, oyun da hile yapanlara karşılık verilmediği için yazdığım eleştirilerde oyun yönetimini eleştirmem, e ben oyuna para vericem adam bot da fulluycek şimdi çok harika oldu kuzu gibiler elleri dert görmesin ban verenlere öyle sevmediğim 1 i banlandı ki konu yeri değil ama yazayım harika oldu ve ban geldiğinde modül stabilize de ne hız geldi orcusa 3 modül de hız jet oldu katlıyor birde.
    Ama sıkma diye görevde mal gibi kesilmek de o keyfin içine ediyor da KARA KEDİ gibi bir ben yazıyorum ,kimse şu görev için yazdı mı belki ben denk gelmedim , tek servır da değil hadi burdakilerin üstüne ölü toprağı atılmış diyelim , diğer servırlar da bir şey diyen de mi yok , forum göstermelik yani adminler modlar işlerini yapıyorlardur hadi burdakiler yapmadı diğer servırlar da neler neler yazyorlar .

2. Ne diyon ?

3. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Konuyu yanlış yere açmışsınız. :)
    Pek anlaşılır bir dil kullanmıyorsunuz.
    Benim için sorun yok ama diğer kullanıcılar sizi anlamayabilir.

Konu kilit.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.