Etkinlik Görevi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™BadCompany™ tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama sayın adminlerim.Oyunda tüm nyxlere baktım ama etkinlik görevi yok.Nerede bu etkinlik görevleri???:((Nüfuz Ekinliği Görevleri)

2. Merhaba ,

! - Kilit kapalı simgesi - en sağdaki yukarı ve aşağı ok olan kısım resimdekiyle aynı olsun tekrar bakın.

Eğer 20 seviye ve üstüyseniz normal görevlerin en son kısmında olacaklar.

İyi forumlar.

3. 7. görevde item falan yazıyor o nedir

4. item yazıyor 7 görevde nedir acaba yaptım aama hiç bir şey vermedi

5. Merhaba ,

Sanırım bir kodlama hatası olmuş net olarak gözükmüyor. Fakat dikkatli okursanız Ekstra Enerji yazdığını görebilirsiniz. Yani toplam 25 tane galaksi kapıları için ekstra enerji gelecek.

İyi forumlar.

6. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

ben görevi bitirdim ama gelmedi neden?

7. banada gelmedi

8. Kıyamet modum ben nüfus görevlerini alamıyorum tıklıyorum görevi kabul et butonu çıkmıyor ne yapmam lazım nüfus görevleri diğer görevler kabul edilmiyor

9. Merhaba ,

Konuyla ilgili olarak durumu anlaşılır şekilde support'a bildiriniz. Gerekli incelemeden sonra yardımcı olacaklardır.

Durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz. İnceleme sonrasında en net cevabı vereceklerdir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.