Etkinlik Görevleri Çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RASA tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RASA

RASA User

Başlıktada belirttiğim gibi etkinlik görevleri çıkmıyor.Daha önce bir başka etkinlik olan VRU'nun test turu görevini almıştım sadece görev bitiminde "Hasar vermen gereken uzaylı:Demaner freighter" kalmıştı şuan demaner yaratığı yok haritalarda bu yüzdenmi çıkmıyor acaba etkinlik göevlerim görevi iptal etmem mi gerekiyor?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Görevi iptal etmeyiniz, bir sonra ki demaner etkinliğinde görevi bitirebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. RASA

RASA User

Gökmen modum bende sizin dediğiniz gibi düşündüm fakat şu yeni çıkan 3 tane olan etkinlik görevini görüyorum fakat alamıyorum görevi malesef eğer bu yüzdense yani iptal edilince sorun düzelecekse iptal edeyim diyordum

4. bendede damaner görevi vardı ama sırf yeni etkinlik görevlerini yapmak için iptal ettim.

5. İptal etmeden görevleri alamıyorsun.
    Sebebi: 1 Tane özel görev slotun var. Bu slotu demaner görevi kapattığı için daha fazla etkinlik görevi alamazsın.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Etkinlik görevlerini alabilmeniz için Demaner görevini iptal etmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

7. RASA

RASA User

Teşekkür ederim cevaplarınız için aslında bunuda teknik ekibe iletirseniz diğer arkadaşlarda bundan sonra böyle problemlerle karşılaşmazlar o zaman demaner görevini iptal edeyim yeni görevleri alabilmek için konuyu kilitleyebilirsiniz.

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.