Etkinlik Görevleri Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ▬▬[__ΘΜΛЃ__]▬▬ tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu etkinlik görevlerinin aktif kalma süresi nedir ? Önce ki etkinliklerde gün sonunda biterdi ben geceden bir görevi bitirdim bir görevi bıraktım, fakat bugün içinde 3. görev çıktı bende kaçırmak istemiyorum görevleri süreleri konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Etkinliğin her günü için aynı gün tamamlanması gereken yeni bir görev ekledik. Ayrıca bir de etkinliğin ilk günü verilip etkinlik sonuna kadar tamamlanması gereken bir Epik Görev olacak.

Görevler, etkinlik kategorisinde görülecek.

Etkinlik görevleri tekrar edilebilecek

İyi Forumlar

3. titans___

titans___ User

ben 2 görev yaptım ama şimdi 3üncü görevi görmedim saat 23 de açdım 2 görev yaptım etkinlikden şu anda orda etknlik görevi gözükmüyor

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Türkiye saati ile 01:00 da aktif olacaktır yeni görev.

İyi Forumlar

5. titans___

titans___ User

yok arkadaş 3 demişdide dedim 2 yaptım bende falan sorunmu var acaba saolun

6. Dün gece 2 görev açıtı birini aldım sonuna getirdim. bu gece 23.00 bitirdim diğer görevi alayım dedim fakat dün gördüğüm görev değildi alacağım görev acaba 3.görev mi geldi diye merak ettim

7. Az önce (01.00) yeni görev gelmiştir.Büyük ihtimalle onu görmüşsünüzdür.

8. Yok ya onu biliyom ben dün için söylüyorum :) Neyse uzatmaya gerek yok şimdiye kadar kaç görev çıktı onu söyleyin

9. Merhaba,

45 dakika önce ikinci görev başladı.

İyi Forumlar.

10. Bir yaanlışlık var o zaman. !

11. Merhaba,

O ünvan sadece bu etkinlik görevleri içingeçerli değil. Şu zamana kadar olan tüm etkinlik görevleri

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.