etkinlik görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 26 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55hunter55

55hunter55 User

etkinlik görevleri, görev yapılana kadar duruyor mu yoksa belli bir zaman aralığı içinde yapılması mı lazım ve bu görevlerin ödülleri vs. görevlerin neler olduğuna dair bir açıklama var mı acaba ???

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla etkinlik bitimine kadar geçerli kalacaktır. Daha sonra şu anda bulunan etkinlik görevleri kalmayacak.

Etkinlik görevlerinin ödülleri şu anda çok iyi tavsiyem ne kadar çok görev yaparsanız o kadar iyi

İyi forumlar.

3. 55hunter55

55hunter55 User

mod. ben yeni olduğumdan bazı görevleri tek yapamıyorum chat banım var yardımda isteyemiyorum bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim sizce

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Bu konuda bir klan'a katılarak yapabilirsiniz chatten yasaklı olduğunuzdan irtibat kuramıyorsunuz ama grup atarak kasılabiirsiniz.

İyi Forumlar.

5. İşin zor gibi kolay gelsin sana

55hunter55 bunu beğendi.
  6. 55hunter55

55hunter55 User

ya valla ha o kadar saçma ki şu chat banı kimse ile iletişim kuramıyorsun başka hiçbir oyunda yok bu şekilde ban sistemi bu oyun hariç diğerlerinde 10 dk 1 msj atma hakkı tanınıyor ama burada 1 ay 3 ay chat banı bu nedir abi adam kimse ilekonuşamadan nasıl oyun oynıyacak :D globalden de banlamıyorlar direk herşeyden banlısın

üste lion moderator grup atarak kasılabilirsin yazmış adamlara uber görevim olduğunu havai fişek atarak mı anlatacam :D

Shadow.sword bunu beğendi.
  7. Hgfkhdjkdj

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Chat bannları durup dururken atılan şeyler değildir tahmin edersiniz.Kaldı ki, 1 ay 3 ay üst düzey yasaklamalardır ve neden verildiğini de çok fazla sorgulamaya gerek yoktur, her şey açık ve net ortadadır çünkü. Havai fişek atarak uber göreviniz olduğunu anlatamazsınız ama anlaşılan bu işi küfür etmeden de yapamıyorsunuz.

İyi forumlar.

9. 55hunter55

55hunter55 User

Chat banına birşey demiyorum ama chatten kompile uzak bırakılması biraz saçma bir şey hiçbir ceza sisteminde bu tarz ceza yok dediğim gibi chatten uzaklaştırılabilir 1-3 ay olabilir ama bunun içinde blli sürelerde mesaj atma hakkı tanınması lazım bu tarz bir işlevsellik olmadığı için tuhaf....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.