Etkinlik Görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eski tarafından 19 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski

Eski User

Oyuna bugün gelen günlük noel etkinlik görevlerini alamıyorum.

Bu görevi etkinleştirmek için 5 görevden 4ü tamamlandı diyor. Yani benim bu görevi alma şansım yok mu ?

2. galiba öyle ödüllerde güzelmiş halbuki keske onceden söylenseydi :(

3. Eski

Eski User

aynen öyle. Söylenmiyo ki ben öncekilerin ödülleri kötü diye yapmadım şimdi bunlar geldi

4. ödüler nelerdir günlük noel görevi yapıyorum bende ama öyle tatmşn edici ödüle rastlaamdım hiç

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lütfen görev kabul etme butonunun üstüne gelip hangi görevleri yapmanızı istediğini yazabilirmisiniz.

İyi forumlar

6. Eski

Eski User

Noel Görevi 18 (zor) olan görev için,

Noel Görevi 02 (zor)
    Noel Görevi 06 (zor)
    Noel Görevi 12 (zor)
    Noel Görevi 14 (zor)

Noel Görevi 17 (kolay) olan içinse,

Noel Görevi 05 (kolay)
    Noel Görevi 11 (kolay)
    Noel Görevi 13 (kolay)
    Noel Görevi 14 (zor)

Bu görevler kırmızı olarak gözüküyor ''Bu görevi etkinleştirmek için 5 görevden 4 tanesi tamamlandı.'' yazıyor.

7. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Kırmızı olan görevleri tamamladıktan sonra o göreviniz aktif olacaktır.Malesef onları yapmadan görevi alamazsınız.

İyi forumlar.

8. Eski

Eski User

Kırmızı görevlerin günü geçti sanırım doğru mudur?

9. Pan

Pan Guest

Merhaba,

O konu hakkında tam bir bilgim yok ama hemen soruyorum üstlerime.Sizin o süreçte aktif olan görevlerinizi yapmanızı rica edeceğim.Belki yaptıkça sıra ile bir sonra ki görev aktife düşebilir.

İyi forumlar.

10. xxNamikaze

xxNamikaze User

Bende şuan açık görev yok ve evet alınmıyor :D Şaşırdım mı? Hayır önceden haber verilmeliydi.

11. Eski

Eski User

Hayır görevi yapamayacağımdan değil 500 uri için terbium toplamaya uğraşamam. Böyle olacağını bilseydim yapardım elbet. Şimdi ne olacak bu görevler boşa mı gidecek? Çok saçma!

12. xxNamikaze

xxNamikaze User

Boşa gitti bile :)

13. Böyle iş mi olur forumda ben bulamadım etkinlik görevleri içerikleri diye tabiki de insalar yapmaya erindiklerinden görevleri yapmadı şahsen bende şikayetçiyim bu durumdan etkinlik görevlerinie tıkladım kolay-zor görevleri kitliydi

14. xxNamikaze

xxNamikaze User

Ben de şikayetçiyim. Pan Modum var mı bir gelişme?

15. bu görevleri n ödülü ne bilen yazabilirmi

16. Eski

Eski User

Bugünün görevlerinden kolay olan 2k zor olan 3.5k uri veriyor.

17. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şu an bir gelişme yok maalesef, sorunu raporlarımıza eklemiş bulunuyoruz merak etmeyin. Fakat düzelip düzelmeyeceği yada zamanı hakkında bilgi veremeyeceğiz.

İyi forumlar.

18. Eski

Eski User

Şuan yeni görevler geldi 4 adet 2si açık 2si kilitli (yine aynı sebepten). Çok garip.

Hala bir gelişme yok mu arkadaşlar?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Aralık 2018
  19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki bazı görevler sadece gün yapılabilirdi. Kaçırmış olduğunuz için tekrar yapmanız şu an için olanaksız.

Lakin yinede bu görevlerin yapıla bilmesi için gereksinimler ile ilgili sorunu rapora ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

20. Eski

Eski User

Bizim de çözülmesini istediğimiz konu gereksinimlerin kaldırılması yoksa. Teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.