Etkinlik Görevlerinde Takıldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 14 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Merhaba etkinlik görevleri x-3te imha edilmiş gemilerden 500 tane terbium toplamamızı istiyor. Benim gemim orta seviye beslemesiz x4le 40k atıyorum. Gidip ful bir gemiye saldırsam adam 250k vuracak kafama, orta seviyeli gemilere saldırsam yine zor çok uğraşırım ki orta seviyeli 15-20 gemi var yok serverde, zayıf gemilere yönelsem hepsi oyuna yeni başladığı için hepsinde vip var hepsi otomatik olarak geliştiriyor madenleri.

Bir başka görev ise bizden x-8 haritasında prometid toplamamızı istiyor imha edilmiş gemilerden. Şimdi yukarda bahsettiklerime ek olarak x-8de sadece ful ve orta seviyeli gemiler var. Yarısı orda kasılıyor ki kendileri oynamıyorlar hile kullanıyorlar maden toplamıyorlar, yarısı da ful gemi onlarda da maden yok. Keza ful ve orta seviyeli gemilerin madenle işi yok.(Seprom hariç) Burada tıkanan tek kişi olduğumu düşünmüyorum, ne tavsiye edersiniz?

2. dostum kendi x3 haritanda ve x8 haritanda yaratık çöpü toplamanda işe yarıyor sen olayı yanlış anlamıssın :)

WolfWar bunu beğendi.
  3. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu taşıdım.Kendinize 8 kişilik bir grup kurarak çok rahat bir şekilde gemileri imha edebilirsiniz veya kamufle bir şekilde gezerek kesebileceğiniz gemilerin üzerine kamufle bozup kesebilirsiniz. İce meteroid çıktığı zamanı daha kolay olabilir sizin için .

İyi forumlar.

4. xxkubixx

xxkubixx User

imha edilmiş gemi kısımına çok takılma.mordon kes topla sayıyor.ben yaptım.

.Paradoks. ve xxNamikaze bunu beğendi.
  5. DUMAN.

DUMAN. User

Yaratıklardan da toplayabilirsiniz.

6. HamHam

HamHam User

r-zone ye git patlayan gemilerden topla

7. WolfWar

WolfWar User

İmha edilmiş gemiler derken illa gerçek oyuncular demiyor npc lerin çöpünü toplayarakta yapabilirsin.

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.

Ayrı yeten normal yaratıkları keserekte çöplerini toplarsanız, göreviniz kabul olur.

İyi forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.