Etkinlik Gorevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SogukAtes tarafından 23 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SogukAtes

SogukAtes User

Selamun Aleykum

Herkeste etkinlik gorevleri cikiyor ama bende etknlik gorevleri hic mevcut olmuyor tp yuksek oldugu icin mi? Bilgilendiriseniz sevinirim iyi forumlar

2. nyx e git yukarda etkinlik görevleri yazar ona tıkla çıkar karşına

3. SogukAtes

SogukAtes User

o neresi?

4. kendi şirketinin oldugu haritada ünlem işareti var orası(ilk başladıgın harita)

5. SogukAtes

SogukAtes User

iyi de bende onu diyorum gorev denetim kulesinde gorev gozukmuyor etkinlikte

6. görev denetim kulesini açtıgında tek görevmi gözüküyor

7. SogukAtes

SogukAtes User

etkinlik gorevlerine tikliyorum goreviniz mevcut degildir diyor normal gorevlerin hepsi aktif gozukuyor ama etkinlik yok

8. SogukAtes

SogukAtes User

yok kardesim cikmadi yinede yardimin icin tesekkur ederim

9. real

real User

seviyen yüksek ise bu etkinlik görevleri normal görevlerin içinde bir de oraya bak

10. real

real User

Eğer 20 seviye ve üstüyseniz normal görevlerin en son kısmında olacaklar.

Etkinlik Görevleri Hakkında;

Korkarım bilgiler arasında önemli bir bilgiyi unuttuk.Lütfen şunu açıklığa kavuşturmama izin verin düşük ve orta seviyedeki oyuncuların ekinlik görevleri görev kontrol kulesinde görüntülenebilecek. Yüksek seviyeli oyuncuların görevleri normal görevler arasında ve normal görevler listesinin en altında görüntülenebilecek. Bu ayırımın sebebi bu görevler etkinlik bitimindede aktif kalacak.

Şunu bilin ki her gün yeni bir görev önerilecek ve oyuncular etkinlik sonuna kadar bu görevleri kabul edebilecekler. düşük ve orta sevıyelı oyuncular kabul ettıklerı gorevlerı bıtırene kadar hesaplarında kalacak ta ki oyuncular bu gorevlerı bıtırene veya ıptal edene kadar.

böyle bir açıklama yapmış bir görevli mod sanırım yardımcı olucaktır sana.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Nisan 2014
  11. SogukAtes

SogukAtes User

Eyvallah kardesim cok sagol :)

12. Merhaba ,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

20 seviye ve üstündeyseniz normal görevlerin en sonunda yani en alt kısmında olması gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.