Etkinlik hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CmR]TEK_YOL_DEVRİM tarafından 17 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinliklere artık tek veya anlasmalı iki klanın hükmetnesinden sıkıldım. Konuyla ilgili hiç bir zaman bir şey yapmayacaksınız bu aşikar. Sizden 2008 yılından bu yanadır oynayan biri olarak rica ediyorum lütfen bireysel etkinlikler yapın. Gücümüz yetmiyor anlamıyormusunuz ? millette seprom bugundan kalan sepromlar var bitmiyor basedemiyoruz ! botla uridium kasıp fulleniyorlar yanlarına yaklasamıyoruz. Bunu anlamak bu kadar mı zor Allah aşkına ya . Daha ne yapalım sesimizi duymanız için ? 2 gündür etkinlik kutusu göremedım ya sürekli girmeme ragmen bunun bile hilesini çıkarmıslar belli oluyor. Artık her oyuncuyu düşünerek bir şeyler yapmalısınız. Bu serzenişimin ilgili mercilere iletilmesiniz Arz Ederim.

2. Bizim serverde portlara havai fişek koyuyorlar, spaceball gelince patlatıyorlar, fps 1-2'lere düşüyor. Sağlık olsun diyelim.:D

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  3. ben her seferinde söylüyorum bireysel etkinlik yapılsın diye, sıralamadaki klanlar 4/4 ele geçirmiş kimseyi yaklaştırmıyorlar saniye orda kalmana izin vermiyorlar nasıl bi iştir bu illa bizde mi o klanlara girelim bu haksızlığa dur denmeli artık!

4. bunun tek çözümü sapece topuna herkezin sıkıp kendi portuna kadar getirmesi ve herkese kendi görecegi bir tane kutunun düşmesidir işte o zaman güzel bir mücadele olur şirketler arasında klanların gücü deilde şirket gücü ortaya çıkar ve herkes yararlanabilir yani DO ekibi bunu düşünemiyorsa daha ne diyeyim

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Her etkinliğin ardından, bu konuya ilişkin bilgilendirmeleri ilgili kişilere yapıyoruz, ancak bir yerden sonra maalesef bizim de bir etkimiz olamıyor.

İyi forumlar.

lllecelll bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.