Etkinlik Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şαнιηєƒєη∂ι tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu gün herkesin bildiği gibi kış ayına özel takvimde 50 li kamufle verilmekte fakat ban 10 lu kamufle verildi ne yapmamı önerirsiniz sporta yazımmı ?

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hepimize aynı. x1 o digeri xx dir .sorun yok.

3. Günler ve Ödülleri : ----------------------- 1. Gün: 20 x R-IC3 Soğuk Dalga Roketi 2. Gün: 1 x 300 Uridium 3. Gün: 2 x Yeşil Ganimet Anahtarı 4. Gün: 300 x UCB-100 Lazer Cephanesi 5. Gün: 1 x Hasar Desteği ( 1 Saat ) 6. Gün: 500 x SAR-02 Roketatar Cephanesi 7. Gün: 5 x Günlük Dosya 8. Gün: 5 x Ekstra Enerji 9. Gün: 10 x EMP-01 EMA Dalgası 10. Gün: 10 x FWX-L Havai Fişek 11. Gün: 500 x HSTRM-01 Roketatar Cephanesi 12. Gün: 1 x 400 Uridium 13. Gün: 10 x Doğrudan Tahrip Mayını ( DD-M01 ) 14. Gün: 1 x Kamuflaj CPU ( 50 Kullanım ) 15. Gün: 30 x R-IC3 Soğuk Dalga Roketi 16. Gün: 300 x RSB-75 Lazer Cephanesi 17. Gün: 4000 x ECO-10 Roketatar Cephanesi 18. Gün: 1 x Tecrübe Puanı Desteği ( 1 saat ) 19. Gün: 300 x Seprom Hammaddesi 20. Gün: 5 x Ekstra Enerji 21. Gün: 4 x Yeşil Ganimet Anahtarı 22. Gün: 20 x EMP-01 EMA Dalgası 23. Gün: 1 x 500 Uridium 24. Gün: 20 x WIZ-X Roketi ...

4. Bu konuyu görünce baktımda 10lu kamu gelmiş ne iş? Ben hemen supporta yazıyom.

şαнιηєƒєη∂ι bunu beğendi.
  5. aynen yaz kardeşim vaktim olsa yazacam ama yok eyw

şαнιηєƒєη∂ι bunu beğendi.
  6. Mαтαdor

Mαтαdor User

Hayır arkadaşlar rezalet şurda sabah bir arkadaş ta konu açmış bununla ilgili ve buğra adminin verdiği cevap:

Takvim içeriği değişmedi bize gelen bilgi x50 kamuflaj CPU fakat takvim x10 vermiş olabilir.SSS'te gerekli düzenleme yapılır.

Kilitlenmesi uygundur.

Ne demek x10 vermiş olabilir. Böyle bir cevabı ben kabul etmiyorum. Koskaca darkorbitin Türkiye forumundayız, bu cevap kabul edilemez. Takvim içeriği değişmediyse bilmiyor musun sen 10 lu kamufilaj vericeğini de baştan müdahale etmiyorsunuz. Darkorbit tr ekibinin aşması gerek artık böyle şeyleri.

7. oldu olacak her şey yalnış verilince her şeyi değiştirsinler kendi kafalarına göre iş yapılıyor böyle saçmalık mı olur o zaman önceden takvim içeriği açıklamasalardı var mı böyle bişey

EK: Pulsar[CM]: P•Ø•Ł•İ•C•Σ_R•Σ•İ•S™ hata nedeniyle normalde 10luk veriliyor

Chat Adminin cevabı

Son düzenlenen: 14 Aralık 2015
  8. Mαтαdor

Mαтαdor User

Hata olabilir ve sık sık oluyor zaten lakin böyle bir cevap verilebiliyorsa biz yok sayılıyoruz demektir. Eğer bu yapılan hata adminin dediği gibi sonlanırsa demek oluyor ki bundan sonra da bir sözde veya etkinlikte de aynısını yapabilecekler.

9. Kardeşim 10 lu kamufle veriyorsa o zaman takvimin üzerinde 50 li kamufle göstermeyecek bu kadar basit ..

10. Merhabalar;

Şimdi diğer forumlara baktım ve resim hatası veya gönderilen ödül hatası kontrol ettiğim forumların hepsinde var bu bizden kaynaklanan bir sorun değil merkeze bu durumu ileteceğiz.
    Konu kilitlenmiştir.

İyi forumalr.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.