Etkinlik ile ilgili

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Ckanic1903 tarafından 6 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ckanic1903

Ckanic1903 User

Altın şeker mısır ve Mısır Şeker ile etkinlikten 1 kereliğine mahsus alınan oil ve hızlandırıcıyı ben almıştım fakat şu an birleştire bakıyorum hala 1 kereliğine alınabiliyor gösteriyor bunun sebebi nedir ? Önceden etkinlikten aldığım oil ve hızlandırıcı hesabımda duruyor eksilme olmamış.

2. Ckanic1903

Ckanic1903 User

Aynı zamanda etkinlikten aldıgım DP ve Savaş Beacon Pet modülleri birleştir kısmına tekrar gelmiş ve 1 defaya mahsus üretebiliyorum.Ancak ben bunları zaten almıştım bu etkinlikte.Nasıl tekrardan böyle alınabiliyor gösteriyor anlamadım

3. Ckanic1903

Ckanic1903 User

Sorumun cevabı sanırım bu... ???
    • Craft yapabilmek için şeker mısır kullanma olanağı tekrar eklendi (tarif etkinleştirildi) ve yarın 23:59 YSS'ye kadar devam edecek.
    Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.

4. Ckanic1903

Ckanic1903 User

Müsait adminlerden birisi cevaplandırırsa mutluluk duyarım.